Haos između Britni i Kristine Agilere i dalje se ne smiruje. Naprotiv!

Čini se da je gotovo iz sata u sat sve gore, a u prilog tome govori i činjenica da fanovi Spirsove gotovo opsedaju Agilerin profil i dele njene snimke na svim mrežama, naravno, uz nimalo lepe epitete.

Podsetimo, sve je počelo tako što su novinari na crvenom tepihu uoči 22. dodele latinskih Gremi nagrada, Kristinu Agileru pitali da li je i dalje u kontaktu sa Britni i šta misli o celoj situaciji.

Njen PR ju je sklonio od novinara i rekao da Kristina te noći neće odgovarati na takva pitanja, ali je pevačica, dok je odlazila od kamera, prokomentarisala da je srećna zbog Britni. 

kristina agilera
Brian Friedman / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Britni je ovo dočekala na nož i podelila njenu fotografiju uz reči:

"Volim i obožavam sve koji su me podržali... Ali, odbiti da govoriš kada znaš istinu jednako je laganju. 13 godina sam bila u korumpiranom i nasilnom sistemu, ali je ljudima to teška tema za razgovor? Ja sam ta koja je to prošla! Svi koji ste me podržali i o tome javno pričali, hvala vam... Da, ja sam važna!"

Iako su obožavatelji pokušali da joj ukažu na to da je Kristina jeste podržala tokom njene borbe da se oslobodi starateljstva, čini se da u svemu tome postoji još neki, dublji razlog zašto je Britni toliko ogorčena na nekadašnju prijateljicu.

Sada se ispod skoro svake fotke na Kristinom profilu mogu pročitati gnusne uvrede, ali i kritike.

komentari ispod slike kristine agilere
printscreen/instagram 

"Uvek si bila ljubomorna jer je Britni uspešnija", "Britni izgleda za desetku, a tvoje noge su ko kobasice", "Možeš samo da sanjaš da imaš Britninu karijeru, imaš ukupno 3 hita, a ti si za razliku od nje radila sve ove godine"... pisali su ljudi na mrežama, očigledno pristalice Spirsove.

kristina agilera
printscreen/youtube 

Međutim, to nije sve. U nameri da se Agilera ocrni što više, pojedinci su išli toliko daleko da su optužili pevačicu da je pokušala da lažira sopstvenu kožu i gubitak kilograma. TikTokom je počeo da kruži jedan od snimaka sa nastupa od pre dva meseca na kom Kristina nosi kostim koji imitira ljudsku kožu, a povod je bio nastup na LadyLand Festivalu koji slavi "drag" kulturu.

@amyshart

##greenscreenvideo who in Their right mind said “y3s girl wear that” whole management needs fires! wow ##xtina##nogirlfriend##fyp##foryou

♬ original sound - amyshart0480

Iako je pevačica nosila kostim, mnogi su po njoj udarili i "drvlje i kamenje" i optužili je da namerno nosi kostim kako se ne bi videlo kako zaista izgleda.

kristina agilera
prtinscreen/instagram 

Naravno, ima mnogo i onih koji brane Kristinu, te se čini da se trenutno glavna bitka vodi između fanova pevačica, a ne između njih samih, a da li će se "strasti" smiriti ili ćemo tek videti pravi šou na mrežama, ostaje da vidimo, ali kako stvari stoje, kraj se ne nazire u skorije vreme.