Kijanu Rivs u retkom izlasku s devojkom Aleksandrom Grent nije skidao osmeh lica, a preslatke fotografije para potvrđuju da su još zaljubljeni preko ušiju.

Miljenik publike, glumac Kijanu Rivs, već je nekoliko godina u vezi s umetnicom Aleksandrom Grent, ali tajanstveni par retko se zajedno pojavljuje u javnosti.

Sada su napravili izuzetak zbog humanitarne gala večeri koja se održala u Muzeju savremene umetnosti u Los Anđelesu, a kada su se pojavili na crvenom tepihu, ukrali su svu pažnju.

Fotografije nasmejanog i vidno zaljubljenog para brzo su obišle svet i obradovale milione fanova glumca koji misle da nikada nije izgledao srećnije.

Kijanu Rivs nikad nij izgledao srećnije pore svoje starije devojke.
Majil / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kijanu jedva da je skretao pogled sa svoje izabranice koju nije ispuštao ni iz ruke, a nedavno je fotografisan u razgledavanju prstenja čime je podstakao glasine o veridbi.

Vezu s umetnicom Aleksandrom potvrdio je krajem 2019. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na jednom holivudskom događaju. Američki mediji tada su pisali kako je par zajedno već duže vremena, a upoznali su se preko posla i počeli da se druže te se iz prijateljstva rodila ljubav.

Naime, počeli su da sarađuju na knjizi fotografija "Ode to Happiness" 2011. godine i njome su ostvarili uspeh, a 2016. godine su odlučili zajedno da stvore novo delo naziva "Shadows".

Reakcije javnosti na izabranicu holivudskog miljenika bile su podeljene i mnogi su pisali pogrdne komentare na račun njene sede kose, dok su drugi stali u obranu ženi koja je glumcu vratila veru u ljubav nakon teškog perioda.

Kijanu Rivs sa devojkom koju javnost kritikuje zbog izgleda.
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kijanu godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživeo 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Dženifer Sajme.

Prvo im se 1999. rodilo mrtvorođeno dete jer je u osmom mesecu trudnoće Džennifer morala ići na prevremeni porođaj, a ishod ih je emotivno potpuno uništio.

Dve godine nakon te velike traume Dženifer je poginula u periodu u automobilskoj nesreći sa samo 28 godina.

Kijanu Rivs imao je težak život.
Ron Asadorian / Splash / Profimedia 

Život ga nije mazio ni u detinjstvu. Imao je samo tri godine kada je otac napustio njega i njegove tri sestre, a njih su podigli i odgajali baka i deda. Kjanuova majka se posvetila svom ljubavnom životu, koji je bio prilično buran, pa se udavala i razvodila čak četiri puta.

Rivs je išao u tri različite srednje škole, ali na kraju školu nije uspeo da završi. Razlog su bili njegova borba s disleksijom i problematično ponašanje koje je uzrokovala njegova porodična situacija. Jedino u čemu je tada uživao bio je hokej, ali zbog povrede je morao da odustane od tog sporta.

Ipak, zahvaljujući tome pronašao se u glumi. Proslavio se 90-ih filmovima među kojima su "Brzina" i "Matriks", a poznat je i kao veliki humanitarac koji većinu svoje zarade donira u humanitarne svrhe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!