Kijanu Rivs važi za najskromniju zvezdu u Holivudu koji je i pored svih miliona koje ima ostao veoma prizeman.

Nema telohranitelje, ne nosi skupu odeću i ne krije da se i dalje vozi gradskim prevozom, a upravo zbog skromnosti koju poseduje ima milione obožavalaca širom sveta.

Jedna od njegovih najpoznatijih fotografija na kojoj sedi pognute glave i tužnog izraza lica, koja prosto odiše klonulošću duha, toliko se često koristila u medijima i na društvenim mrežama da je postala mem i deo savremene pop kulture.

Mem je dobio i svoje ime - "tužni Kijanu", a nedavno je sam glumac otkrio šta se zapravo dešavalo u trenutku kada je fotografija nastala.

On je u nedavno u emisiji "The Late Show with Stephen Colbert" otkrio da je zapravo samo bio gladan, a ne tužan. Ako bolje pogledate fotografiju, uočićete da Rivs zaista drži sendvič u jednoj ruci.

Kijanu Rivs otkrio šta se krije iza najtužnije fotografije.
Youtube 

"Samo sam jeo sendvič, čoveče! Razmišljao sam, neke stvari su me mučile i bio sam gladan", otkrio je Kijanu, razbivši tako famu koja je pratila ovu kultnu fotografiju.

Inače, glumac je prošle godine izdao seriju stripova "BRZRKR", koju je osmislio i napisao zajedno sa prijateljem Metom Kindom, a glavni junak stripa na jednoj od stranica nacrtan je upravo kao Kijanu u datoj situaciji.

Inače, proslavljeni 56-godišnjak trenutno radi na promociji filma "The Matrix Resurrections", što je četvrti deo čuvenog naučnofantastičnog serijala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!