Najmlađa mezimica jednog od najbogatijih ljudi sveta Bila Gejtsa Fibi, retko se pojavljuje u javnosti. Međutim, sada je imala poseban razlog da zajedno sa svojim ocem prošeta crvenim tepihom, a povod je svečanost "TIME 100 Gala".

Bil i Fibi Gejts pojavili su se u velikom stilu, a dok je slavni milijarder odabrao klasičan smoking i belu košulju, 19-godišnja lepotica odlučila se za izazovnu, pastelno pink metalik Fendi haljinu.

Ceo look zaokružila je "providnim" sandalama i dijamantskim nakitom. Bil je sve vreme ponosno pozirao uz svoju mezimicu, a u više navrata isticao je koliko je ponosan na svu svoju decu.

Bil i fibi Gejts pojavili su se na TIME svečanosti.
Jennifer Graylock / ddp USA / Profimedia 

"Moja deca su jako ponosna na činjenicu da od našeg bogatstva neće naslediti gotovo ništa. Moja deca će steći obrazovanje i moraće sami sebi da izgrade karijere i životni put. Toliko novca bi im uništilo živote", rekao je osnivač Majkrosofta.

Tako je odavno poznato da su njegova deca tokom odrastanja morala da poštuju niz bizarnih pravila, počev od toga da ustaju u određeno vreme, kao i da navodno idu u krevet u 9 sati uveče, čak i kada su već postali tinejdžeri. Telefone nisu smeli da koriste pre 13. godine, a i tada im je bilo ograničeno koliko smeju da ih koriste.

Takođe, on i njegova bivša žena imali su sve šifre njihovih naloga i pratili su sve što njihovi mezimci postavljaju na mreže. Podrazumevalo se da moraju da budu "odlikaši", te da im je obezbeđeno najbolje obrazovanje, a u detinjstvu su više praktikovali Montesori metode.

Inače, Fibi je rođena u Belvjuu, nadomak Sijetla 14. septembra 2002. godine, a danas stanuje u ekološkoj vili Gejtsovih iznad jezera Vašington, vrednoj 124 miliona dolara i nazvanoj Xanadu 2.0. Može se slobodno reći da je Gejstova mezimica jer je odrasla u kući koja je san snova svakog deteta.

Fibi Gejts neće naslediti očeve milione.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Posedovala je sobu sa trambolinama, privatnu plažu sa peskom sa Kariba i veštačkim potokom sa pravim ribama, kao i zatvorenim bazenom, međutim, ništa od navedenog nije uspelo da je "razmazi", te je danas skromna devojka koja i dalje obavlja sama kućne poslove, a tokom porodičnih večera, ona je ta koja pere sudove.

Fibi Gejts nije razmažena ćerka bogataša.
BGNY / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Fibi je pohađala privatnu srednju školu koju je završio i njen otac Bil, da bi potom upisala Profesionalnu dečiju školu u Njujorku, u kojoj se obrazuju perspektivni mladi glumci i plesači. Pohađala je i Školu američkog baleta i upisala prestižni koledž Džulijard.

Iako je tokom detinjstva najviše vremena provodila sa majkom, otac je imao veoma bitnu ulogu u njenom životu. Zajedno su voleli da čitaju, što je postalo njihova mala tradicija. Inače, Fibi je i srećno zaljubljena, te je od 2019. godine sa Čezom Flinom, kog je upoznala u srednjoj školi i s kojim često putuje.

Fibi Gejts srećno je zaljubljena.
printscreen/instagram 

Poznato je i da je Fibi igrala ključnu ulogu u razvodu njenih roditelja. Tačnije, u tome kada će do njega doći - izvor blizak paru rekao je za People da su Gejtsovi dugo želeli da se razvedu, ali su rešili da će se to dogoditi tek nakon što njihovo najmlađe dete postane punoletno, a još Fibinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Fibi Gejts najmlađa je naslednica Bila Gejtsa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!