Džoni Dep nakon mučne sudske borbe uspeo je, kako kaže, da "6 godina kasnije vrati svoj život". Presuđeno je u njegovu korist, a bivša supruga dužna je da mu isplati oko 10 miliona dolara odštete.

Međutim, na presudu je tim Herdove uložio žalbu ističući da glumica nema taj novac. Sada se pojavila informacija da je Džoni više nego spreman da joj oprosti novac, ali razlog nije to što se sažalio na njene tvrdnje da je pred bankrotom, već je razlog druge prirode.

Džoni Dep rešio je da oprosti Amber 10 miliona dolara.
KEVIN LAMARQUE / AFP / Profimedia 

Naime, pravni tim glumca posavio se u emisijama "Today", "Good Morning America", a zatim i na mreži "Law and Crime", koja je zaradila milionske prihode od prenošenja suđenja.

PRavni tim Džonija Depa objasnio je kako je došlo do odluke da Dep ne traži novac od Herdove.
Javiles/SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oni su rekli da je Dep presrećan zbog pobede, te da je konačno počeo da se smeje onako kako je to radio pre šest godina, odnosno, dok nisu počeli problemi sa Amber. Advokati su i demantovali tim glumice koji je tvrdio da su popularnost i društvene mreže imale uticaja na odluku porote, pa istakli da Amber nije preuzela odgovornost ni za šta.

"Ovde se nikada nije radilo o novcu za gospodina Depa. Radilo se o vraćanju njegove reputacije i on je to učinio", rekli su advokati i otkrili da je glumcu na prvom mestu ipak bilo da vrati ugled, a Ču je dodao:

"Moj osećaj je da je sve ovo imalo mnogo veze s odgovornošću. Džoni je imao svoje probleme, bio je veoma skren u vezi sa svojim problemima s alkoholom i drogom, bio je iskren u vezi sa nekim nesrećnim tekstovima koje je napisao, i mislim da je to bio oštar kontrast u poređenju sa Amber Herd, koja nije izgledala tako ili je barem porota možda shvatila da ona ni za šta nije snosila odgovornost. Ona je imala odgovor za sve i nije preuzimala odgovornost ni za šta. Mislim da je to napravilo razliku".

Amber Herd navodno nije preuzela odgovornost ni za šta.
Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia 

Vaskez je naglasila da su činjenice, dokazi i prilika da Dep kaže istinu doveli do pobede na sudu. "Presuda govori sama za sebe", poručila je, a kako su izgledali Amber i Džoni nekada, u doba najveće ljubavi, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Amber Herd i Džoni Dep nekada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!