Sud u Virdžiniji sopštio je zvaničnu presudu u slučaju Džonija Depa i Amber Herd, a presuda je doneta u korist američkog glumca.

Dep je dobio tužbu protiv bivše supruge za klevetu, a nakon što je saopštena presuda slavni glumac se oglasio na Instagramu.

"Pre šest godina, moj život, životi moje dece, životi meni najbližih, a takođe i životi ljudi koji su me godinama podržavali i verovali u mene bili su zauvek promenjeni. Sve se desilo u tren oka. Netačne i ozbiljne optužbe protiv mene pisane su u medijima što je izazvalo lavinu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica. Šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Ja sam istinski ponosan.

Od samog početka cilj donošenja ove presude bio je da se otkrije istina, bez ozbira na ishod. Istina je bila nešto što sam dugovao svojoj deci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi u podršci koju su mi pružali. Miran sam jer znam da sam to konačno postigao", napisao je Dep i dodao da je počelo novo poglavlje u njegovom životu kao i da najbolje tek dolazi. Brojne kolege, poznate ličnosti i fanovi pružili su mu podrušku putem komentara.

amber herd je izgubila na sudu od džonija depa
BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia 

Ovim povodom oglasila se i Amber Herd koja je navela da je razočarana što gomila dokaza nije bila dovoljna da se suprotstavi neizmernoj moći i uticaju njenog bivšeg supruga.

"Verujem da su Džonijevi advokati uspeli da ubede porotu da previdi ključno pitanje slobode govora i da zanemari dokaze koji su bili toliko ubedljivi da smo pobedili u Velikoj Britaniji.

Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka, da govorim slobodno i otvoreno", napisala je Amber između ostalog.

amber herd istakla je da je razočarana presudom
youtube printscreen 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!