Lepe vesti u domu američke glumice Šej Mičel! Postala je mama po drugi put, a lepe vesti krili su od svih gotovo dve nedelje. Šej, koja je svetsku slavu stekla popularnom serijom "Slatke male lažljivice" ("Pretty little liars") već ima dvogodišnju ćerku Atlas koju je dobila sa dugogodišnjim partnerom Metom Babelom.

"Kad nađeš nekoga s istim moralnim vrednostima kao što su tvoje, to znatno olakšava roditeljstvo", rekla je za E! News.

Sada je njihova porodica uvećana za još jednog člana, a kako je glumica sama otkrila, dobili su devojčicu. Nju su paparaci uslikali na jednom događaju u Los Anđelesu, a ona je sve otkrila okupljenim reporterima.

"Nedavno sam rodila svoje drugo dete i zato mi je ovaj izlazak mnogo slađi jer je ovo prvi put da sam zapravo van kuće otkako sam je rodila", rekla je Šej čime je na neki način odgovorila na spekulacije da će i sa drugim detetom raditi iste stvari zbog kojih su je kritikovali nakon prve trudnoće.

Šej Mičel otkrila je tokom nedavnog izlaska da se porodila.
Profimedia 

Podsetimo, ona je bila na meti nemilosrdnih kritika jer je tada bebu staru samo tri dana ostavila kod kuće i otišla na Drejkovu proslavu rođendana. Glumica je tada u svom stilu odgovorila svima koji su njen postupak osudili.

"Ljudi su se jako uzrujali jer sam navodno ostavila ćerku samo tri dana nakon porođaja radi zabave... To se nije dogodilo kada je ona bila stara tri dana i nisam je ostavila samu. Bila je s Ejndžel, našim psom i sigurna sam da je bila u dobrim rukama. Osim toga, ostavila sam im svežu vodu", našalila se, što je tada još više razbesnelo javnost koja i dalje smatra da je glumici bitnije da bude "viđena", nego da se posveti novorođenčedu.

Šej Mičel i kanadski glumac Met Babel, već imaju dvogodišnju ćerku Atlas.
Profimedia 

"Ženo, porodila si se pre 2 nedelje. To je malo vremena. Dozvoli sebi da odmoris, zašto odmah štikle, izlasci, polako", "Dobro oborila je rekord, nije ostavila bebu od 3 dana samu, već od 14, bravo mama, ali kada bismo se šalili", "Ja zaista ne razumem ovo. Pa zar si toliko željna izlazaka? I to u ovo vreme, kada je najslađe, kada se beba kupa, sprema za spavanje", "Šta vam je ljudi, pa verovatno joj decu odgajaju dadilje"... samo su neki od komentara na internetu.

Inače, glumica je tokom trudnoće koju je otkrila u februaru bila veoma aktivna na društvenim mrežama, te često delila veoma izazovne fotografije koje nisu bile baš po meri svih, ali ona se na to nije obazirala.

Ostaje da vidimo da li će. prema očekivanju mnogih, novopečena mama nastaviti da "partija" ili će ipak taj prvi period više provoditi sa ćerkicom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Šej Mičel tokom trudnoće negovala je neobičan trudnički stil.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!