Američka glumica Sintija Nikson je mnogima postala omiljena kroz lik Mirande koju tumači u kultnoj seriji "Seks i grad".

Odavno je poznato da je Sintija u braku sa dugogodišnjom partnerkom i da nikada nije krila da zapravo voli žene. Često je davala i intervjue na temu istopolnih ljubavi, ali se retko pojavljivala u javnosti zajedno sa svojom partnerkom.

Miranda iz Seks i grada sa svojom ženom.
A. Ariani / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Poznata je činjenica i da je pre deceniju stala na "ludi kamen", ali publika nikada nije imala priliku da vidi nijednu fotografiju sa njenog venčanja. Ipak, povodom desetogodišnjice večnih zaveta sa svojom izabranicom, voljena Miranda je odlučila da obožavaoce počasti fotografijom nastalom tokom jednog on najsrećnijih dana u njenom životu. 

Sintija i njena životna saputnica pozirale su na terasi zgrade u Njujorku - glumica u elegantnoj venčanici svetlo žute boje i sa bidermajerom u ruci, dok je njena partnerka za tu priliku obukla teget plavo odelo sa zelenom kravatom.

U opisu fotografije stavila je samo vremensku odrednicu za datum venčanja i naznačila da je od tada prošlo 10 godina. Mnogobrojni pratioci bili su oduševljeni i u komentarima su im ispisali veliki broj želja za srećan i dugovečan brak.

Miranda je već 10 godina u braku sa ženom.
Printscreen/Youtube/ SEX AND THE CITY CLIPS 

Podsetimo, Sintija nikson se nakon 15 godina braka s Denijem Mozesom razvela 2003. godine. Deset godina nakon razvoda, otkrila je svoju seksualnu orijentaciju te se ponovo udala za Kristin Marinomi. Priča se da su vezu počele nedugo nakon rastave s bivšim mužem.

Sintija je svoju seksualnost identifikovala kao queer, a njena nova uloga Mirande u nastavku "And just like that" neodoljivo poseća na njen život.

Miranda iz Seks i grada u nastavku serije neodoljivo podseća na njen život.
printscreen/youtube