Došla, prošetala, pobedila... Tako bi najbolje mogli da opišemo izdanja ruske manekenke Nataše Poli sa Festivala u Kanu zbog kojih nema kome nisu pale vilice. Ekstravagantna i drugačija, koketirala je, kao i uvek, sa seksepilom i ponela toalete za koje zaista treba hrabrosti.

Međutim, edgy stajlinzi očigledno su se isplatili jer mreže danima samo o njoj bruje.

Najpre se na otvaranju pojavila u elegantnoj beloj haljini sa dugim plaštom, i visokim izrezima koji su otkrivali ne samo kukove, već i čitavu zadnjicu, a potom je otišla korak dalje.

Nataša Poli iznenadila je najpre provokativnom belom haljinom.
Huso / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Usledila je skandal crvena haljina na koju niko nije ostao imun. Vatreno izdanje ispraćeno je s uzdasima, a haljina od trakica sa šljokicama delovala je kao da će joj svakog trenutka skliznuti sa tela.

Nataša Poli iznenadila je provokativnom crvenom haljinom.
L.Urman / Starface / Profimedia 

Temperaturu je dodatno podiglo i to što ispod provokativne toalete nije nosila veš, a činilo se da će otkriti i "šta treba i šta ne treba" ukoliko napravi iole slobodniji pokret.

Na samom kraju, na čuvenoj amfAR zabavi pojavila se u "najčednijem" izdanju - dzgoj crnoj haljini koja je imala izrez od kuka preko stomaka koji je jedino prekriven tankim trakicama.

Mnogi su ponovo komentarisali da lepa Nataša ne nosi ništa ispod, zbog čega se moglo čuti i da je "njen suprug pravi srećnik".

A kada smo kod muža, zanimljivo je da je ruska manekenka smuvala ruskog milionera Petra Barkera (61) sa kojim je u međuvremenu dobila i dvoje dece. U njega se zaljubila kada je imala samo 18 godina, a venčali su se 8 godina kasnije.

Nataša Poli upoznala je supruga kada je imala samo 18 godina.
Oliver Palombi / Splash / Profimedia 

Fotografije njihovog venčanja objavio samo “Vogue”, uz tek nekoliko informacija. Venčanje je, zapravo, bilo trodnevna žurka za 200 zvanica u hotelu “Byblos”, a mladencima je pevala britanska zvezdae Leona Luis. Mlada je nosila "Givenchy" venčanicu i diskretne bele cvetove u kosi.

Inače, Nataša Poli rođena je 1982. godine u Permu, a debitovala je 2004. za Emanula Ungara. Upravo ova revija je joj od svih ostala najupečatljivija: "Za Emanuela je tada radio dizajner Đanbatista Vali. To je bio moj prvi nastup i bila sam deo velike ekipe, bilo je ludo, ali naučite s vremenom da napredujete", rekla je.

Te godine se pojavila na čak 54 revije u Milanu, Parizu, Njujorku, a na naslovnoj strani "Voga", bila je čak 61 put. Francuski "Vog" ju je proglasio jednom od najtraženijih modela tokom dvehiljaditih. Mnogi je smatraju najlepšim supermodelom današnjice, jer pored specifične lepote, ističu njenu harizmu i samouverenost na pisti.

Iako se bliži 40. ona i dalje izgleda fantastično, za razliku od supruga, te ih često porede sa bajkom "Lepotica i zver", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Insatgram Nataša Poli

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!