Bajka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića nažalost, naglo je prekinuta kada je cenjeni kolekcionar i istoričar umetnosti iznenada preminuo u 44. godini života. Tragične vesti iznenadile su njegove najbliže, a na prvom mestu njegovu porodicu.

Skrhana bolom Nikolina je odmah doputovala u Beograd, a kasnije se saznalo da je uzrok smrti bio respiratorna insuficijencija koja je dovela do popuštanja rada srčanog mišića.

Voditeljka je na sahranu supruga došla u pratnji sovje mezimice, a tu je bila i Vidojeva ćerka iz prvog braka. Kada je krenula tužna povorka, voditeljka se uhvatila pod ruku sa njegovim ocem Mišom Grofom.

Nikolina Pišek na sahrani se pojavila se Vidojevim ćerkama.
Kurir/Nenad Kostić 

Nakon sahrane potegla su se brojna pitanja nasledstva i dugovanja, a Nikolina se sada prvi put oglasila nakon sahrane i otkrila kako se oseća.

- Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada - apsolutno nebitno - poručila je ona, prenosi "Story".

Nikolina Pišek teško je podnela gubitak supruga.
ATA Images 

Podsetimo, voditeljka se od svog supruga oprostila emotivnim rečima i zajendičkim fotografijama.

- Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. Samo da je ovakvih trenutaka bilo više... Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prili- kom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata, i svi mi zajedno, bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini – reči su Pišekove zbog kojih su mnogima krenule suze.

Podsetimo, ljubav između Nikoline i Vidoja je planula istog trena, a krunisali su je raskošnim venčanjem u Monte Karlu koje je koštalo skoro pola miliona evra. Bio je to tada glamur kakav su balkanske selebriti ličnosti retko mogle da pokažu. Pozvano je sedamdeset zvanica kojima su bili plaćeni dolazak i trodnevni boravak. Glamuroznoj žurki u hotelu "Metropol" u Monte Karlu prisustvovali su roditelji, najbliži prijatelji, kumovi, a sve zvanice doputovale su avionom iz najrazličitijih delova sveta.

Mlada je blistala u venčanici američke modne kreatorke Monique Lhuillier , dok joj je ruku krasio verenički prsten "Cartier" optočen brilijantima. Vidoje je nosio odelo sa potpisom "Dior".

Nikolina i Vidoje živeli su povučeno i ljubomorno čuvali ljubav od očiju javnosti, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Nikolini Pišek preminuo je suprug, srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!