"Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama... samo da je ovakvih trenutaka bilo više…" reči su kojima je Nikolina Pišek započela oproštaj od svog supruga Vidoja Ristovića koji je iznenadno preminuo u 44. godini života.

Srpskom kolekcionaru i istoričaru umetnosti pozlilo je prilikom masaže, a kako njegov otac otkrio je nalaze obdukcije koji su pokazali da je Vidoje preminuo od respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Njegova porodica teško je podnela njegovu iznenadnu smrt, a nakon što se od njega na mrežama oprostila ćerka iz prvog braka, sada je to učinila i Nikolina, a njene reči malo koga su ostavile ravnodušnim.

vidoje ristović iznenada je preminuo u 44 godini života.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

"Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju", nastavila je voditeljka.

Nikolina se oprostila od supruga na Instagramu.
pritnscreen/instagram 

"Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…" , napisala je Nikolina podelivši neke od njihovih zajedničkih trenutaka.

Podsetimo, ljubav između Nikoline i Vidoja je planula istog trena, a krunisali su je raskošnim venčanjem u Monte Karlu koje je koštalo skoro pola miliona evra. Bio je to tada glamur kakav su balkanske selebriti ličnosti retko mogle da pokažu. Pozvano je sedamdeset zvanica kojima su bili plaćeni dolazak i trodnevni boravak. Glamuroznoj žurki u hotelu "Metropol" u Monte Karlu prisustvovali su roditelji, najbliži prijatelji, kumovi, a sve zvanice doputovale su avionom iz najrazličitijih delova sveta.

Mlada je blistala u venčanici američke modne kreatorke Monique Lhuillier , dok joj je ruku krasio verenički prsten "Cartier" optočen brilijantima. Vidoje je nosio odelo sa potpisom "Dior".

Međutim, pre samog venčanja Vidoje je bio priveden zbog nezakonitog nošenja oružja i proveo je šest meseci u kućnom pritvoru. Sa voditeljkom je delio vreme između Beograda i Zagreba, a na Vračaru su imali čitavu zgradu.

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović živeli su povučeno od svih.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Nikolina i Vidoje živeli su povučeno i ljubomorno čuvali ljubav od očiju javnosti, a lepa voditeljka svojevremeno je otkrila čime je suprug oduševljava.

"Željom da i dalje ostane sa mnom. Čudno, ali istinito. Zasad", rekla je tada Nikolina.

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović bili su zajedno 10 godina.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Bili su zajedno 10 godina, delili tetovaže, a imali su i planove da urede dom u Zagrebu, kao i da vide šta će sa zgradom koju poseduju u Beogradu.

"Moramo se prihvatiti posla, možda i promenimo adresu, ali činjenica je da imamo celu zgradu na Vračaru koju bi trebalo prenameniti i osavremeniti, dati joj novu, dodatnu vrednost. Moj muž u Zagrebu najviše voli odlazak na engleski doručak nedeljom", ispričala je ona, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Nikolini Pišek preminuo je suprug, srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!