NIKOLINA PIŠEK SE PRVI PUT OGLASILA NAKON SMRTI SUPRUGA: Doputovala je u Beograd, jedva smogla snage da govori

Nikolina Pišek kroz suze je dala prvu izjavu nakon iznenadne smrti muža.

Nikolina Pišek kroz suze je dala prvu izjavu nakon iznenadne smrti muža.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Iznenadna smrt kolekcionara i istoričara umestnosti Vidoja Ristovića potresla je domaću javnost, a pogotovo njegovu suprugu Nikolinu Pišek. Od momenta kada je saznala nesrećne vesti, Nikolina se spakovala i krenula put Beograda.

U vidno lošem stanju, jedva smogla snage da se obrati medijima.

"Ne mogu da govorim, teško mi je... Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Ne znam detalje. Teško mi je, stigla sam u Beograd", izustila je kroz suze za "Kurir".

Nikolina Pišek uslikana je u Beogradu.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Podsetimo, kako je naveo izvor Kurira, Vidoje se osećao dobro tokom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. Nakon što je izgovorio reči "Nije mi dobro", odmah je izgubio svest i ubrzo preminuo.

Prvi snimak Nikoline Pišek nakon smrti supruga Kurir

Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt, a naložena je obdukcija koja će otkriti uzrok. Samo par sati pre toga, Vidoje je okačio fotografiju ćerke prilikom posete muzeju Tisen u Madridu uz reči koje sada potresaju mnoge.

"Krv nije voda, znatiželjna tatina devojčica! Uhh samo kad izađosmo" napisao je on, nagovestivši da će možda i Una Sofija krenuti njegovim stopama.

Nikolina je skrhana gubitkom, pogotovo jer je nedavno izgubila i oca, a nesreće u njihovim životima samo su se ređale.

Zemljotres, problem sa plinom u stanu zbog čega su se umalo ugušile, pljačka i letovanje iz pakla... sve to obeležilo je njihove živote za kratak vremenski period. Ipak, nije mogla ni da sanja da će ostati bez "čoveka svog života" kako je često isticala i to kada je on imao samo 44 godine.

Instagram Nikolini Pišek preminuo je suprug, srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši