Evrovizija je možda prošla, ali o pojedinim učenicima i dalje bruje mreže. Jedna od onih koja je privukla ogromnu pažnju od samog starta i koja je važila za favorita bila je i španska predstavnica Šanel Terero koja je osvojila visoko, treće mesto. Međutim, danas mežama kruži snimak koji se nije toliko ticao njene izvedbe pesme "SloMo", koliko načinom na koji je proslavila uspeh.

Naime, na Tviteru se pojavio snimak koji je nastao tik pred rezultate glasanja. Uzbuđena i emotivna Šanel najpre je plakala, a onda se bacila u zagrljaj Mariji Perez, jednoj od svojih pevačica. Na snimku se vidi kako joj devojka govori "Volim te". Nakon toga su razmenile nekoliko reči, a porom se poljubile u usta i jako zagrlile.

Snimak je, očekivano, podigao buru na mrežama, jer niko nije mogao ni da pretpostavi da zgodna Šanel voli ženski pol, s obzirom da stani mediji pišu da je u dugogodišnjoj vezi sa slavnim koreografom Kajlom Hanagamijem koji je najpoznatiji po saradnji sa svetskom hit senzacijom BTS.

Doduše, lako može da posredi da su Šanel samo ponele emocije, te da je u pitanju bio samo trenutak tokom kojeg su jedna drugoj pružile pdoršku, a kako je sa plesnom ekipom od početka, te važe za dobre prijatelje, ovakav postupak možda i nije toliko za čuđenje.

Šanel Terero poljubila se s plesačicom.
pritnscreen/twitter 

Inače, Šanel je rodom iz Havane, a imala je samo 3 godine kada se s roditeljima preselila u Barselonu gde je kasnije počela da trenira ritmičku gimnastiku i ples.

Već tokom školskih dana Šanel otkriva i talenat za glumu i pevanje što je kasnije i uspela da iskoristi, te se pojavila u serijama poput "Red Eagle", "Medical Center", "Ours"... kao i u filmovima "The King of Havana", "La Llorona"...

Lepa Špankinja aktivna je i u pozorištu, gde se još sa 16 pojavila u brojnim mjuziklima poput "The Lion King", "Mamma mia!", "Flashdance", "The bodyguard"... i mnogim drugim...

Šanel može da se pohvali i da je nastupala sa svetskim zvezdama, te je tako još 2010. godine bila na bini sa Šakirom kao jedna od njenih plesačica. Takođe, njena pesma "SloMo", najpre je bila namenjena za Džej Lo, a komponovao ju je tim tekstopisaca koji su sarađivali sa Madonom, Britni Spirs, Riki Martinom, Marajom Keri i Niki Minaž, te se sa sigurnošću može reći da je iza nje stajao jedan od najjačih timova u istoriji Evrovizije. Tako da sada, nakon Evrovizije nije čudno što joj svi prognoziraju svetsku karijeru.

Šanel važi i za jednu od najpopularnijih pevačica u Španiji, međutim, iako danas čvrsto stoji na nogama, za jedan časopis priznala je da nije oduvek bilo tako.

- Ponekad sam se ujutru budila plačući, bila sam bespomoćna- ispričala je ona.

Takođe ona je rekla da je shvatila i to da je mentalno zdravlje i emocionalna inteligencija najvažnija.

Šanel Terero oduševila je nastupom na Evroviziji.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Naučila sam da cenim sebe bez obzira na mišljenje drugih, bilo pozitivno ili negativno - rekla je ona.

- Ako ti se nešto ne sviđa, ne moraš da ga slušaš, ali ne treba ni da pokušavaš da ga uništiš - dodala je, a još fotografija ove lepe devojke pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Šanel Terero oduševila je svet nakon Evrovizije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!