Nema sumnje da ono što je Džordan bio za košarku, Đoković za tenis, to je Šumaher za trke Formule 1.

Nažalost, pitanje je ne da li ćemo legendarnog vozača ikada videti na stazi, već u javnosti. Njegova supruga Korina i najbliža porodica godinama javnosti daju informacije “na kačišicu” zbg čega su često na meti kritika, međutim, čini se da ni najstrašnije reči koje su im upućene nisu mogle da promene odluku da se lečenje asa sprovodi u strogoj tajnosti.

Podsetimo, Šumaher je nastradao na skijanju na Alpima, nakon čega je 6 meseci proveo u komi, a nakon izlaska iz bolnice leči se kod kuće.

Korina je uradila sve što je bilo u njenoj moći da suprugu obezbedi najbolje lečenje, pa je čak i prodavala njihovu imovinu kako bi obezbedila novac.

Korina Šumaher i Mihael vole se kao prvog dana.
OLIVER MULTHAUP / AFP / Profimedia 

Mnogi su bili ubeđeni da će novi dokumentarac otkriti više informacija o Šumaherovom stanju, međutim, jedini osvrt na to bila je Korinina izjava:

"Živimo zajedno u našem domu, redovno dobija terapije, činimo sve da Mihael bude bolje i da oseti da je porodica uz njega. Nedostaje mi onaj Mihael svaki dan i ne samo meni, nedostaje deci, porodici, svome ocu, svima koji ga okružuju. Ali Mihael je danas drugačiji, ali je tu i to nam svima daje snagu".

Korina Šumaher i dalje je uz svog supruga.
Shutterstock 

Mnogi su ove reči protumačili kao potvrdu teorija da je Šumaher danas poput biljke, ali takođe ogromna većina spustila je kapu Korini što je i dalje uz njega i što se i dalje bori.

Čak su i doktori i najbliži porodici potvrdili da Korina čini nadljudske napore da vrati svog supruga u stanje u kakvom je bio ranije. Inače, početak njihove ljubavi, sobodno možemo reći, nalikuje na film.

Upoznali su se kada je Mihael bio na samom početku ljubavi. Upoznli su se na jednoj zabavi na kojoj se pojavila sa tadašnjim dečkom, inače jednim od njegovih najboljih prijatelja Hajnc Harald Frentzen.

Iskrice su planule, a Korina je uskoro raskinula vezu i počela da se viđa sa Šumaherom. U jednom trenutku govorilo se da je njihova ljubav samo marketinški trik, međutim, veoma brzo postalo je jasno da je sve samo ne tako.

Miahel Šumaher i Korina upoznali su se na početku njegove karijere.
OLIVER MULTHAUP / AFP / Profimedia 

Mihael je postao setski prvak 1994, a potom i 1995, kada se venčao sa Korinom, a parje dobio dvoje dece, ćerku Đinu Mariju, i sina Mika.

Od samog starta svoj privatni život ljubomorno su čuvali od očiju javnosti, a tek su u retkim intervjuima govorili jedno o drugom.

Mihael i Korina Šumaher dobili su zajedno troje dece.
Youtube 

Tokom braka često su ulagali u nekretnine, a čak su i u Teksasu i švajcarskoj izgradili specijalizovane rančeve za obuku konja na kojima je upravo njihova ćerka razvila ljubav prema ovom sportu, a njene fotografije pogledajte u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram Ćerka Mihaela Šumahera, Đina danas je slika i prilika slavnog oca

I sve je delovalo idilično do nesreće krajem decembra 2013. godine, kada su se njihovi životi zauvek izmenili. Nakon toga ništa nije više bilo isto, a porodica se trudi da ostane vedrog duha i optimistična po pitanju oporavka. Brojni stručnjaci koji su imali priliku da leče nekadašnjeg asa Formule 1 potvrdili su da je u jednom trenutku bio poput biljke, te da se ne može očekivati da će ikad biti kao ranije. Ipak, porodica ne gubi nadu, a Korina, uprkos osudama sveta što skriva istinu o stanju svog supruga ne prestaje da se bori za njihovu ljubav, uprkos prognozama doktora.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!