Iako preljube i veze na jedno veče nisu nimalo strane za Bekera, koji trenutno odležava kaznu zatvora u Londonu zbog utaje poreza, ljubav i podrška bivših žena slavnog trenera ni dan danas ne izostaje.

Najnoviji intervju Lili Beker, zvanične supruge Borisa Bekera, je iznenadio mnoge zbog otkrivenih odnosa u njihovoj porodici.

Boris Beker
screenshoot/instagram 

"Ovo se tiče svih nas. Kao što ste rekli, imamo veliku porodicu, računajući i porodicu u Nemačkoj. Svi se držimo zajedno, njegova bivša supruga, deca, njegova sadašnja devojka Lilijan. Ovde sam da svima pokažem da Boris iza sebe ima izuzetno snažne žene koje neće govoriti umesto njega, ali će ga štititi", rekla je na početku emisije Lili Beker i već ovim izjavama iznenadila mnoge.

Odnos sa Bekerovom sadašnjom devojkom

Lili Beker je tako u emisiji otkrila da je u dobrim odnosima sa trenutnom devojkom Borisa Bekera, političkom analitičarkom Lilijan de Karvaljo Monteiro, ali ne tako davno, njih dve su bile na ratnoj nozi.

Lili Beker nakon presude Borisu Bekeru.
youtube printscreen 

Dok je romansa Bekera i Lilijan bila još u začetku pre dve godine, Lili Beker je bivšem jasno stavila do znanja da njihov sin ne sme da bude u blizini njegove nove devojke.

Čuveni teniser je kršio taj zahtev, pa se Lili direktno obratila Lilijan poručivši joj na Instagramu: "Ne približavaj se mom sinu".

Seća se ovih detalja i Pirs Morgan pa je na njih podsetio i gošću.

"Neprijatno mi je, uskoro ćemo se videti i izviniću joj se. Ona me je prva pozvala (posle presude, prim.a) da pita kako smo Amadeus i ja. Rekla sam joj: "Hvala, dobro smo". Mislim, dobro smo koliko to možemo da budemo", rekla je Lili i podvukla da je najvažnije da se porodica drži zajedno i da pomogne Bekeru koji je "mnogo ponižen".

Lili Beker planira da se izvini novoj Borisovoj devojci.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Još uvek su zvanično u braku

Lili Beker se 2009. venčala sa Borisom Bekerom. Rastali su se 2018. godinu dana nakon što je bankrotirao. Za mnoge je njihov razlaz bio dovoljan razlog da proglase razvod poznatog para, ali do zvaničnog okončanja njihovog braka nije došlo.

"Mi smo i dalje u braku", rekla je Lili u emisiji Pirsa Morgana i naglasila da su Beker i ona samo razdvojeni, ali da je ona i dalje njegova supruga.

Boris i Lili Beker su još uvek u zvaničnom braku.
Romero/face to face / Face to Face / Profimedia 

"Da li želiš razvod? Boris je pričao da je sa tobom doživeo najsnažniju ljubav?", pitao ju je Morgan.

"Naravno da ga još volim. Vole ga i Barbara i Lilijan. Razvod sada nije važan", odgovorila je u svom stilu Lili.

Preoštra kazna

"Boris je znao da će biti teško. Hvala Bogu, on je tako mentalno jak", naglasila je i otkrila kako se slavni teniser sada oseća:

Na pitanje voditelja da li je Borisa Bekera sramota zbog onoga što je uradio, odgovorila je: "Da li se stidi? Zar se ne bismo svi stideli?".

Lili Beker smatra da je kazna preoštra.
youtube printscreen 

Napomenula je da je Beker uradio protivzakonitu stvar, ali da je kazna preoštra.

Boris Beker nalazi se na odsluženju zatvorske kazne u Londonu. Prvo je bio smešten u zloglasnom zatvoru, a zatim premešten u onaj sa manjim obezbeđenjem, imajući u vidu to da zločin za koji je optužen nije nasilne prirode.

Čuveni Nemac je zbog utaje poreza i neprijavljivanja 2,5 miliona evra, sa ciljem da izbegne plaćanje dugova, osuđen na dve i po godine zatvora.

Kako je između ostalog navedeno u optužbi, slavni teniser sakrio je 1.130.000 miliona evra od prodaje salona automobila koji je posedovao u rodnoj Nemačkoj, a nekoliko stotina hiljada funti prebacivao je na različite račune, među kojima su i računi njegovih bivših supruga Lili i Barbare Beker.

Nove informacije kažu da bi Beker umesto dve i po godine mogao da odsluži 10 meseci u zatvoru, a da ostatak kazne odsluži u kućnom pritvoru sa električnom nanogicom.

Boris Beker je od 1993. do 2001. bio u braku sa Barbarom Beker, sa kojom ima dvojicu sinova, oženio se zatim Lili, a 2020. stupio u vezu sa Lilijan, a još njihovih fotografija pogledajte u nastavku:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia Boris Beker sa devojkom na plaži

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!