Boris Beker, slavni teniser koji je ređao samo uspehe u svojoj karijeri dok odjednom ona nije pala u senku njegovog privatnog života i skandala u kojima se našao.

U junu 2017. godine je proglasio bankrot, ali trenutno vodi sudsku parnicu jer je optužen za skrivanje realnih podataka o svojoj imovini.

Dežurni paparaci uhvatili su slavnog tenisera i nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića kada je izlazio iz zgrade suda u Londonu u društvu svoje devojke, koja je inače stručnjakinja za procenu političkog rizika - Lilijen de Karvaljo Monteiro. Ono što je fotografima odmah zapalo za oko jeste da su oboje izgledali veoma zabrinuto, zbog čega mnogi misle da je delo koje je počinio veoma ozbiljno.

Boris Beker i Lilijen de Karvaljo Monteiro viđeni kako izlaze iz zgrade suda.
José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia 

Kako pišu strani mediji, procenjuje se da bivši teniser ima imovinu vrednu 10 milona dolara, a devojka Lilijem mu pomaže u raščišćavanju ovog krivičnog dela.

Podsetimo, bivši teniser se pojavio u javnosti sa novom devojkom nakon što je samo mesec dana ranije bio još uvek u vezi s manekenkom Džoanom Mantero i viđeni su na teniskom terenu u Londonu. Pre toga je ljubio i modela Lejlu Pavl.

Preljube i veze na jedno veče nisu nimalo strane za Bekera koji je pored uspeha u sportu imao uspeha i sa mnogobrojnim lepoticama.

Preljube i veze na jedno veče nisu nimalo strane za Bekera koji je pored uspeha u sportu imao uspeha i sa mnogobrojnim lepoticama.
screenshoot/instagram 

Poznat po burnom ljubavnom životu

Beker i Lilijen su u vezi od 2020. i prvi put su uslikani zajedno u septembru, nekoliko mesecni nakon što je slavni Nemac snimljen u društvu drugih žena.

Svet više ne intrigiraju njegove sve češće afere sa mnogo mlađim devojkama, već to što još uvek nije okončao brak sa Lili Beker iako je brakorazvodna parnica pokrenuta 2018.

Beker i Lilijen su u vezi od 2020. i prvi put su uslikani zajedno u septembru.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Oni su se venčali davne 2009. i imaju 12-godišnjeg sina Amadeusa, a strani mediji su pisali da ju je često varao. Lili je imala javni ispad 2020. kada je videla fotografije na kojima Borisova devojka Lilian grli njihovog sina.

"Dopusti mi da ti objasnim, pa da možeš da shvatiš: Ti si druga devojka u roku od sedam meseci koja mom sinu priprema doručak, picu i palačinke! Ne, devojko, kao majka te molim da poštuješ moga sina i odeš da se slikaš sa Borisom u svom slatkom bikiniju i sa savršenim telom, ali te preklinjem da se makneš od mog sina. Boris ti to neće reći, ali ja hoću jer inače nećeš shvatiti poruku. Uživaj u predivnom odmoru, ali bez diranja mog deteta. On ti nije dostupan. I tačka!", napisala je na Instagramu.

Lili Beker je imala javni ispad 2020. kada je videla fotografije na kojima Borisova devojka Lilian grli njihovog sina.
BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, kasnije je obrisala svoju objavu.

Prvi brak

Beker iza sebe ima i razvod sa dizajnerkom afroameričkog porekla Barbarom Beker, a zanimljivo je da su vezu obelodanili pozirajući potpuno nagi za jedan nemački časopis. U braku dugom 8 godina dobili su sinove Eliasa (22) i Nou (28).

Boris i Barbara Beker imaju dva sina.
Romero/face to face / Face to Face / Profimedia 

Boris je svojevremeno rekao da se njegovi sinovi često suočavaju sa rasističkim komentarima i trpe razne incidente zbog svog porekla.

Mlađi sin Elias je prošle godine proglašen prema časopisu Tatler jednim od najpoželjnijih muškaraca u Velikoj Britaniji.

Živi u Londonu i bavi se manekenstvom, a kako kaže sada ga ne dotiču rasistički komentari koje je s vremenom naučio da ignoriše.

"Ne obraćam pažnju na to jer volim sebe. Ranije sam to teže prihvatao, ali s godinama razviješ svoju posebnost i shvatiš ko si i šta si", naglasio je.

Bili su u braku od od 1993. do 2001. kada je Beker u jednom restoranu upoznao ženu koja je, prema njegovim rečima, neodoljivo podsećala na Barbaru, a u pitanju je bila manekenka rusko-alžirskog porekla Anđela Ermakova sa kojom je, kako je rekao, imao petominutnu aferu i dobio ćerku Anu (22) koju prvo nije hteo da prizna, a više fotografija Bekerove dece možete pogledati u galeriji:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, screenshoot/instagram Kako izledaju deca Borisa Bekera

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!