Glumica Džulijen Mur (61) svojeg supruga Barta Frojndliha, 52-godišnjeg reditelja i scenaristau, upoznala je na setu za film ''Otisci prstiju'' davne 1996. godine.

Glumica je priznala da nije ni sanjala da će s njim završiti u vezi, ali je takođe rekla da je ono što ljudi govore kako ljubav s godinama raste istinito, te da s vremenom stvarno postaje sve bolja.

Džulijen i Bart u avgustu slave 19 godina braka
Shutterstock 

Jednom prilikom je otkrila kako je izgledao njihov početak.

"Ne stidim se toga što sam ga proganjala po setu. Mislim da se čak uplašio, ali bila sam spremna da uradim sve da bih bila sa osobom koja mi se dopala", rekla je Džulijen za američke medije. Kako je tada ispričala, Bart tada nije želeo ništa s njom, međutim, ona je bila uporna.

"On nije hteo da započne vezu, to je bio njegov prvi fim. Ali stvarno mi se svideo! Odatle je sve počelo... Bart je žive u Njujorku, ja sam stanovala u Los Anđelesu. Oboje smo putovali koliko smo mogli. Ubrzo potom, dobili smo bebu", otkrila je glumica.

"On nije hteo da započne vezu, to je bio njegov prvi fim. Ali stvarno mi se svideo! Odatle je sve počelo... Bart je žive u Njujorku, ja sam stanovala u Los Anđelesu. Oboje smo putovali koliko smo mogli. Ubrzo potom, dobili smo bebu", otkrila je glumica.

Ovaj predivan par svoju ljubav s radošću pokazuje na društvenim mrežama, a u braku su dobili dvoje dece, ćerku Liv i sina Kaleba.

Sin i ćerka su slika i prilika njihove majke, a baš poput slavne glumice i oca otišli su u filmske vode pa tako oboje iza sebe imaju sitne glumačke uloge.

Džulijen je jednom prilikom kad su je tražili savet za srećan brak rekla da je stvar u tome da je bitno da stvarno želite da budete s tom osobom u braku. Kako je zaključila, ako nema želje za brakom s partnerom, teško je da će taj brak i opstati.

Iako ne vole da javno pričaju o svom odnosu, par je nekoliko puta rekao kako uživaju dok vreme provode u smehu, igrajući društvene igre i gledajući filmove.

''Mislim da ako je oboje u vezi zaista odlučno da veza uspe, onda će se zajedno sjajno zabavljati", rekla je glumica u intervjuu sa Dru Barimor.

″Bože, mislim da bolja polovina mora da zna da te nasmeje. Ako to ne zna, to je onda užasno", dodala je ona.

Nedavno su snimljeni kako stižu u Veneciju brodom koji i inače prevozi slavne do odredišta kanalima Venecije, a oboje su izgledali vrlo uzbuđeno i raspoloženo.

U avgustu ovaj par slavi 19 godina braka, a predstavljaju pravi primer srećnog i skladnog braka i ljubavi među partnerima.

Džulijen Mur s partnerom u Veneciji
Matteo Chinellato / Alamy / Alamy / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!