Lana Del Rej važila je za jednu od najlepših pevačica. Lepotica koja je 2012. doživela planetarnu popularnost albumom "Born to die" danas izgleda znanto drugačije. Zbog preteranog korišćenja botoksa, popularna pevačica nema više puno toga zajedničkog s devojkom s početka karijera.

Lana Del Rej čije je pravo ime Elizabet Vuldridž Grant snimljena je pre nekoliko dana na ulicama Los Anđelesa, a teško je bilo ne primetiti njeno otečeno lice.

Paparaci su je snimili tokom šetnje gradom. Društvo joj je pravila prijateljica, a svojim celokupnim izgledom ostavila je utisak kao da ne mari ni za višak kilograma.

Za Lanu del Rej duže vreme se piše da se izobličila operacijama, a da su promene najvidljivije na njenom nosu. Strani mediji prenose da Lana nije radila samo nos, već da je imala niz intervencija na svom licu - usta, jagodice, botoks neke su od njih.

Lana Del Rej snimljena na ulicama Los Anđelesa u aprilu
Terma,Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Promena u izgledu popularne pevačice postale su toliko izražene da se najviše priča o njima kada se govori o Lani. Njena muzika, nažalost pala je u drugi plan. Niz korekcija doveli su Lanu do toga da njeno lice postane izdeformisano, iako mnogi tvrde da joj operacije nikada nisu ni trebale.

Lana Del Rej neprepoznatljiva s drugaricom u šetnji
Javiles/Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Lana je verena za Klajtona Džonsonas, a radi se o gitaristu benda Stereo Skyline. Par se upoznao preko aplikacije za upoznavanje, pet meseci nakon njenog raskida s policajcem Šonom Larkinom.

Osim o njenom ljubavnom životu, o Lani se kroz godine pisalo i o fizičkom transformacijama, odnosno činjenice da je išla pod nož.

Lan Del Rej na početku karijere
Shutterstock 

Neke stvari su pošle po zlu pa se njeno lice poprilično promenilo, a koliko se promenila tokom ovih godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Više njenih fotografija kako je pevačica izgledala na početku karijere, a kako izgleda sada pogledajte u galeriji:

AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia, Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia Pevačica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!