Pre 12 godina skromna domaćica Suzan Bojl ostavila je žiri, čak i strogog Sajmona Kauela bez reči, kad je na audiciji u šouu 'Britain's Got Talent' pustila glas i pokazala šta zna zapanjujućom izvedbom pesme 'I Dreamed A Dream'.

Danas slavi 61. rođendan, a i toliko godina nakon ostala je jedna od najvećih senzacija televizijskih takmičarskih emisija.

Suzan bojl šou je promenio život.
CLICK NEWS AND MEDIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njena tadašnja izvedba preko noći je postala viralna, a malo ko nije znao ko je Suzan Bojl. Prema pisanju britanskog "The Suna", njeno trenutno bogatstvo procenjuje se na 22 miliona funti, a prošle je godine je otkriveno da su njene četiri firme samo u 2019. godini zaradile dva miliona funti.

Ipak, slava ne nosi samo sreću, a Suzan je donela i navodnu svađu s bratom Gerijem s kojim, kako pišu britanski mediji, nije razgovarala dve i po godine nakon što je navodno zapretio da će sebi oduzeti život ako mu ne da 50 hiljada funti.

Suzan je bratu, navodno, kroz nekoliko godina dala čak 400 hiljada funti, ali njemu je smetalo što nije prekinula kontakt s članovima njihove porodice koji su proširili glasine. Ipak, pomirili su se 2016. godine i ponovo su u dobrim odnosima.

Od kako se pojavila u 'Britain's Got Talentu', Suzan je izgubila na kilaži i promenila izgled, a iako ima mnogo više novaca nego nekada, nikada nije žiela luksuzno i raskošno. Čak je svojevremeno kupila novu kuću s pet spavaćih soba za 300 hiljada funti, ali na nju nikada nije mogla da se navikne pa ju je poklonila rođaki i vratila se u svoj dom iz detinjstva u Škotskoj.

Odgajali su je u gradu njen otac rudar i ratni veteran Patrik i njena majka Bridžit, koja je bila daktilografkinja.

"Radi se o uspomenama na tvoju kuću i tvoje odrastanje, moraš znati gde su ti koreni. To te drži prizemljenim i sprečava te da govoriš stvari koje ne bi trebao", rekla je u jednom intervjuu. 

Bojl je u prethodnim intervjuima rekla i da ne planira da napusti porodičnu kuću jer se tu oseća najbliže svojoj preminuloj majci.

Suzan Bojl
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako se u jednom trenutku saznalo da je pevačica prijatelja pronašla u jednom lekaru s kojim je neko vreme i izlazila, tvrdila je da brak ipak nije za nju.

"Kad bih i upoznala nekog muškarca, to bi bilo čisto platonski. Predugo sam sama da bih sad razmišljala o braku", rekla je ova talentovana žena, a kakao danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

CLICK NEWS AND MEDIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, pritnscreen/instagram Slavna pevačica nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!