Javnost je pre nekoliko dana saznala kako je princ Albert po drugi puta oboleo od korona virusa, zbog čega se nalazi u samoizolaciji, a gde je ponovo nestala princeza Šarlin od Monaka, niko ne može sa sigurnošću da kaže.

U ovom trenutku njihovi blizanci, sedmogodišnji princeza Gabrijela i princ Žak, ne mogu računati na svoje roditelje. Monegaška palata potvrdila je prinčevu bolest, ali i otkrila kako on, budući da nema nikakve simptome, nastavlja sa svojim dužnostima izolovan od svih.

Ono što se nigde ne spominje jeste podatak da li su se korona virusom zarazili blizanci, a nema ni spomena ni o princezi Šarlin.

princ albert zaražen je korona virusom
PH2-CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia 

Upravo zbog toga krenula je zabrinutost, stoga ne čudi što mnogi postavljaju pitanje ko brine trenutno o blizancima dok je njihov otac bolestan, a majka ponovo daleko od Monaka. Prema nekim šuškanjima ovoga puta Šarlin je navodno pobegla na Korziku, gde se trenutno i nalazi, zbog čega ne može da brine o svojoj deci.

albert se nalazi u izolaciji, dok niko ne zna gde je princeza šarlin
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Poznato je da su u martu 2020., kada je princ Albert prvi puta bio zaražen koronom, blizanci preseljeni na porodično imanje u Rok Agelu, a dok je njihova majka boravila prvo u Južnoj Africi, a potom i na lečenju u Švajcarskoj, kada su decu čuvale njehove tetke - princeze Karolina i Stefani. Upravo iz tog razloga pretpostavlja se da su one i ovoga puta uskočile u pomoć.

o blizancima brinu tetke
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!