Poslednjih dvadesetčetiri časa društvene mreže bukvalno gore od iščekivanja publike da čuju šta im je to Seksi senjorita ovog puta pripremila u vidu albuma koji nosi naziv „Posesivna“. Pavlovićeva je sve vreme apsolutno sve detalje vezane za projekat „Posesivna“ držala u najstrožoj tajnosti, što je kod publike dodatno probudilo veliko interesovanje, budući da niko ne zna šta je to spremila i na čemu je radila sa ekipom koja broji više od 200 ljudi.

Prethodnog dana Milica je rešila da u samoj završnici iščekivanja „Posesivne“ objavi cover albuma, ali i da sa fanovima podeli listu naziva svih dvanaest pesama, što je samo dodatno raspalilo maštu publike koja sada nagađa kakve numere ih to očekuju, sudeći po tome da su naslovi pesama izuzetno intrigantni.

„Posesivna“, „15ica“, „Ne Dam Krevet“, „Nema Žene“, „After Kod Milice“, „Mala S Himalaja“, „Šećeru“, „Tačno Tako“, „Striptizete“, „Provereno“, „Riba De Luxe“, „Suzo“ su naslovi dvanaest kompozicija na kojima je radila izuzetno ozbiljna ekipa autora.

Milica je na albumu „Posesivna“ radila sa Vladom Uzelcem, Fivosom, Ljiljom Jorgovanović, Cobijem, Albinom, Draganom Brajovićem Brajom, Sašom Lazićem, Albinom, dok se na albumu nalazi i pesma koju potpisuje pokojna Marina Tucaković zajedno sa svojim sinom Laćom.

novi album milice pavlović
Promo 

 Sudeći po naslovima pesama i ekipom koja je radila na njima svakako da publiku očekuje muzička eksplozija, pa Miličini fanovi na društvenim mrežama već komentarišu da će ona večeras baciti bombu na estradu i dobro uzdrmati balkansko tlo. Sem pomenutih informacija, ono što publika u ovom momentu zna jeste da je premijera kompletnog projekta zakazana za 22 časa na televiziji Prva u okviru emisije „Ekskluziv specijal“, ali koliko su Milica i njen tim tajanstveni sve vreme, publika je još uvek u iščekivanju šta će se to tačno desiti.

Pavlovićeva kao prijatelja albuma iza sebe ima veliku kompaniju „Telekom“, a prilikom objavljivanja naslova pesama objavila je i posvetu koju je utisnula na „Posesivnu“ i mnoge je uspela da rasplače rečima koje je namenila svom deki, koji je preminuo pre godinu i po dana.

milica predstavlja novi album posesvina
Promo 

- Deset godina ranije ja sam još uvek dete koje veruje u čuda. Dokazujem se, javno, trpim kritike, predskazanja da nikada neću uspeti u ostvarenju svojih snova. Ko se zadnji smeje... Gledaj i uči, mala ja. Da mogu da se vratim kroz vreme samo bih ti to rekla: Gledaj i uči. I budi posesivna. Dok slušate ovaj album, moji prijatelji, moja porodica, moji saradnici, moji dominatori - zamišljajte da ste u mom zagrljaju, da vas posesivno držim i ne puštam. Dude, i ti si uvek tu. Toliko mi nedostaješ dok gradim Olimp tako visok da ću ti biti blizu i bićeš ponosan na mene. Volim te. Volim vas sve– poručila je Pavlovićeva.

Dakle, rezervišite večeras termin od 22 časova I spremite se za “Posesivnu” – stiže ono što niko od nas ne očekuje!