Popularna pevačica Milica Pavlović odlučila se za veliku promenu! Novi album i proleće Milica je rešila da dočeka s novom bojom kose.

Naime, pevačica se odlučila na drastičnu promenu svog vizelnog izgleda, pa je tako iz tabora bineti prešla u tabor plavuša.

Milica je na svom Instagram nalogu objavila najavu za novi album, te je uz vizuelno iznenađenje, svoje fanove iznenadila i otkrićem da četvrti album nosi naziv "Posesivna". Milica se odlučila za popularnu nijansu "atomska plavuša".

Reč je svetloj i odvažnoj nijansi plave boje za sve koji žele upečatljivi izgled. Radi se o verziji platinaste plavuše, odnosno tonu koji je snažan, odvažan i moderan. Višedimenzionalna tehnika bojenja koja se koristi i proizvodi koji osiguravaju da kosa ostane u vrhunskom stanju čine dobitnu formulu.

Milica Pavlović više nije brineta
Instagram 

Moramo priznati da Milica ova boja savršeno pristaje, a s tim se slažu i njeni fanovi.

"Savršeno ti stoji plava kosa", "Nikad više crna boja kose", "Boja kose ubija", "Vrhunski", samo su neki od komentara na račun Miličine transformacije. Kako Milica izgleda s novom bojom kose, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Pevačica promenila imidž

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MILICA PAVLOVIĆ JE PLAVUŠA! NE, NIJE PERIKA: Pevačica pokazala transformaciju, a poručili joj da je TREBALO RANIJE DA SE OFARBA! Instagram