U svetu plavuša poslednjih meseci dominirali su nežni, topli tonovi, međutim čini se da dolazi vreme za hrabrije odluke i odvažnije nijanse. Nijansa koja će, kažu stručnjaci za kosu, dominirati ovog leta zove se atomska plavuša.

Plava boja kose u svakom će slučaju dominirati u letnjim mesecima, a dokaz za to je i porast pretraživanja koja se tiču plave boje.

Traže se odgovori na pitanja kako ofarbati kosu u sivo, kako privremeno preći u svet plavuša, kako se transformirati u plavušu, kako ću izgledati s plavom kosom...

Čini se da će se ovo leto brojne dame voditi za onom da se plavuše bolje zabavljaju, a ako i sami razmišljate o prelasku u svet plavuša ili želite da osvežite svoju boju, jedna od opcija može biti i atomska plavuša.

hejli biber
Instagram hejli biber

Ta je boja svetlija i odvažnija nijansa plave za sve koji žele upečatljivi izgled. Radi se o verziji platinaste plavuše, odnosno tonu koji je snažan, odvažan i moderan. Višedimenzionalna tehnika bojenja koja se koristi i proizvodi koji osiguravaju da kosa ostane u vrhunskom stanju čine dobitnu formulu.

Ako vas je naziv atomska plavuša privukao, onda je najbolje da pogledate u nastavku poznate strane i domaće dame koje furaju ovu nijansu:

Shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel Poznate dame kao atomske plavuše