Pevačica Avril Lavinj (37) verila se za kolegu Mud Sana (35) nakon godinu dana veze. Srećni par je na društvenim mrežama objavio niz fotografija romantične verdbe u Parizu.

Na jednoj od fotki Mud kleči pred pevačicom ispred Ajfelovog tornja, a na drugoj je Avril ponosno pokazala veliki dijamantski prsten u obliku srca.

- Onog dana kad smo se upoznali znao sam da si ti ta. Zajedno zauvek dok naši dani ne prođu - napisao je muzičar u opisu objave.

- Volim te zauvek - napisala je Avril na svom profilu, a za časopis "People" otkrila je detalje veridbe.

- To je bila najsavršenija, najromantičnija prosidba koju sam ikad mogla da zamislim. Bili smo u Parizu na brodu na reci Sijeni. Imali smo violinistu, šampanjac i ruže. Osećala sam se kao da je vreme stalo - ispričala je.

Opisala je i prsten koji je njen verenik dao da se izradi po posebnoj narudžbini.

- U njemu su ugravirane reči 'Ćao ikono', što su bile prve reči koje mi je ikada rekao. I sadrži i 'Mod + Avril' iznutra - ispričala je slavna pevačica.

Avril iza sebe ima dva propala braka - jedan sa mužičarem Derikom Viblijem i drugi sa Čedom Krugerom, frontmenom grupe "Nickleback".

avril se verila za kolegu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Avril je dugo bila odstuna sa scene, a nedavno je javno objavila da je bolovala od lajmske bolesti i da je provela dve teške godine na lečenju. Nakon tog teškog iskustva kroz koje je prošla posvetila se humanitarnom radu i podizanju svesti o ovoj bolesti.

Zanimljivo je da se za ovu Kanađanku nikada nije vezao nijedan skandal, ali su se zato fanovi pobrinuli da njeno prisustvo na sceni postane vrlo zanimljivo i intrigantno. Danas je teorija o životu Avril Lavinj jedna od najvećih teorija zavera u svetu šoubiznisa, a sve je počelo na Tviteru kada je na jednom profilu osvanula tvrdnja "Avril je mrtva, zamenio ju je njen klon".

avril su dugo pratile teorije zavere da je preminula i da je menja njena dvojnica
Wagner AZ / iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zvuči neverovatno, ali ovaj tvit od svega par reči izazvao je histeriju koja traje godinama, a koja je za cilj želela da utvrdi da li je bizarna pretpostavka u stvari sušta istina.

Ova teorija polazi do toga da je Avril umrla još 2003. kada je promovisala hit "Complicated", a da su čelnici njene izdavačke kuće angažovali dvojnicu kako bi nastavili da ubiru plodove stečene slave. Poznat je i identitet navodne dvojnice - reč je o glumici Melisi Vandeli koju je navodno Avril obučila pevanju, a kako su dosta vremena provodile zajedno, Melisa je pronikla i u narav i karakter pevačice, pa je uspela da je verno imitira tokom svih ovih godina.

To je priča u koju veruju teoretičari zavere, a kao dokaz najčešće iznose sitne pojedinosti na Avrilinom licu koje su se promenile - nedostatak pojedinih mladeža, kao i drugačiji ton koji njeni intervjui imaju u odnosu na period najveće slave.

Avril ovim povodom dugo nije želela da priča sve dok se 2019. godine konačno nije oglasila.

"Da, neki ljudi misle da ja nisam prava ja, što je tako uvrnuto! Zašto bi iko, pobogu, pomislio tako nešto?", kratko je prokomentarisala.

Ako zanemarimo ovaj deo priče, pevačica je zaista bila odsutna sa scene čitavih pet godina, a ističe da su uzrok tome veliki zdravstveni problemi.

Srećom, najgori period je prošao, a Avril trenutno uživa sa svojim verenikom.

BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavna pevačica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!