Kanadska pevačica Avril Lavinj izgleda kao da nije ostarila ni dana otkako je žarila i palila svojim singlom "Complicated", koji joj je doneo svetsku slavu.

Od tih je dana već prošlo već skoro 20 godina, a danas 37-godišnja Avril još uvek izgleda kao u svojim tinejdžerskim godinama.

Avril je sa svojih 17 godina postala najmlađa ženska solo izvođačica koja je dospela na prvo mesto najprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji.

Uspešan niz nastavila je s hitovima "Sk8er Boi", "My Happy Ending" i "I'm With You", a uspešnu muzičku karijeru pratio je i njen buran ljubavni život.

avril lavinj danas
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njen prvi suprug bio je frontmen benda Sum 41 Derik Vibli, s kojim je u braku bila od 2006. do 2010. godine, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

Drugi brak sklopila je s muzičarem Čadom Krogretom iz Nickelbacka i on je potrajao od 2013. do 2018. godine, a između brakova dve godine je provela s rijaliti zvezdom Brodijem Dženerom.

avril lavinj danas
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon razvoda od Čada Avril je zbog lajmske bolesti ostala prikovana za krevet dugih pet meseci i s bolešću koju prenose krpelji borila se poslednjih nekoliko godina.

Ona joj je poremetila životne funkcije, ali i planove jer je osećala promene na koži, bol u zglobovima, umor i slično, pa je danas i više nego srećna što može da ustane iz kreveta.

avril lavinj
Shutterstock 

U otovrenom pismu fanovima, koje je objavila na svom sajtu, pevačica je otkrila da su joj to bile "najgore godine života" i "teška životna borba". "Provela sam godine u borbi protiv ove opake bolesti", napisala je ona i dodala:

"U jednom trenutku sam morala da prihvatim smrt i mogla sad da osetim kako mi se telo gasi. Izgledalo je kao da se davim, kao da tonem i da mi je potrebno da izađem na površinu i udahnem vazduh. Kao da sam bila u reci, a struja me je vukla dole, a tako mi je očajnički trebalo da udahnem vazduh", napisala je ona.

Wagner AZ / iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Avril Lavinj nekad i sad

Zbog toga se na neko vreme povukla iz javnosti, a pojavila se i teorija zavere da je preminula još 2002. godine i da je na njeno mesto došla identična dvojnica.

Teorija kaže da je Avril posle naglog uspeha pala u depresiju i da se u to vreme teško nosila sa smrću dede, pa se pričalo da je navodno pronađena mrtva u svom stanu, a svi detalji su zataškani, što je ona kasnije opovrgnula.

avril lavinj
BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Da, neki ljudi misle da ja nisam prava ja, što je tako uvrnuto! Zašto bi iko, pobogu, pomislio tako nešto?", kratko je prokomentarisala.

Danas to je sve daleko iza nje i Avril sada uživa u novim muzičkim uspesima, ali i sreći koju je pronašla s reperom Mudom Sanom, koji je dve godina mlađi od nje.

avril lavinj sa deckom
SplashNews.com / Splash / Profimedia