Lepa voditeljka Nina Radulović uskoro će uploviti u bračne vode. Naime, kako prenose domaći mediji, Nina se na leto udaje za muškarca koji nije poznat široj javnosti.

Voditeljka blista, te se da naslutiti da je napokon srećna u ljubavi, a svog partnera kojem će uskoro reći "Da" upoznala je preko zajedničkih prijatelja. Ninin novi dečko je Beograđanin, ne bavi se javnim poslom, te tako voditeljka nema nameru da ga eksponira, a  venčanje planiraju da organizuju u krugu porodice i bliskih prijatelja.

Ona se nedavno pojavila na reviji Stefana Đokovića, a mnogi su primetili da deluje vreoma srećno.

- Procenite sami da li sam zaljubljena. Moj osmeh valjda sve govori, na meni se to odmah vidi- rekla je nasmejana Nina i dodala da je tokom snimanja emisije "Srcem kroz Srbiju" otkrila mesto Srpska Crnja kao i dvorac u kojem bi volela da se uda.

nina radulović se udaje na leto
Instagram 

Brak s Lečićem, veza s teniserom

Nina Radulović je osam godina bila u braku sa 31. godinu starijim glumcem Branislavom Lečićem, s kojim ima sina Lava. Nina i Branislav razveli su se 2016. godine.

Šuškalo se da  je razlog zbog kog su se Leka i Nina razveli, bilo je njegovo neverstvo, međutim glumac i voditeljka to nikada nisu potvrdili.

Svi muškarci Nine Radulović
ATA Images/Antonio Ahel 

Nakon razvoda od Lečića, Nina je krajem 2017. godine bila u emotivnoj vezi sa srpskim teniserom Filipom Krajinovićem.

Srpski teniser je u tom periodu zabeležio i najveći uspeh u karijeri plasmanom u finale mastersa u Parizu, a po povratku u Beograd Nina je bila Filipova “gošća” na konferenciji za medije.

Nekoliko meseci kasnije pojedini mediji su spekulisali i o svadbi, međutim nakon nepune dve godine, došlo je do raskida veze. Kao razlog navodila se navodna Filipova ljubomora, a šta je istina znaju samo teniser i voditeljka.

nina i filip bili su nepoune dve godine u vezi
Instagram 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!