Najstarija ćerka Romana Abramoviča 30-godišnja Ana studirala je filozofiju na Univerzitetu Kolombija. Ruski milijarder Roman Abramovič je svoju najstariju naslednicu dobio u braku sa Irinom, od koje se razveo 2007. godine.

U braku su proveli 16 godina, a pre nje, tri godine je bio oženjen Olgom Lisovom. Pored ćerke Ane, Roman ima još šestoro dece - sina Arkadija, ćerku Sofiju, ćerku Arinu, sina Iliju i blizance Arona i Li Lou.

Šiška se da je Ana Abramovič omiljeno Romanovo dete, a iako je miljenica, jednim potezom je uspela da naljuti oca. Sve se dogodilo kada se našla na naslovnicama nakon veribde sa samo 18 godina.

Tada je još bila srednjoškolka, a njen otac je prema pisanju stranih medija bio veoma besan zbog veridbe sa tadašnjim dečkom Nikolajem Lazarevim, te su strani mediji prenosili da je Roman voleo da drži svoju decu na oku zbog iskustva sa najstarijom ćerkom Anom.

Mladi par do oltara nikad nije stigao jer su raskinuli, a pored ovog skandala, pisalo se i o proslavi njenog 18. rođendana koja je bila plaćena stotinama hiljada evra. Koliko je raskalašno živela, govori i činjenica da je u školu išla helikopterom.

Ana Abramovič je najstarija ćerka Romana Abramoviča
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Inače, Roman je najviše vezan upravo za Anu. Anina majka je često znala da kaže da je ova devojčica slika i prilika oca, a ne možemo a da ne primetimo da fizički Ana zaista dosta podseća na svog oca.

Ana je uvek spremna da rizikuje, zna da zaradi novac, ne libi se da svi znaju kakav je njen stav i Roman je zbog toga obožava. Ana je inače završila filozofiju, a strani mediji prenose da danas Abramovičeva sama zarađuje pozamašne svote novca.

Sa nepunih 18 godina Ana se verila za tadašnjeg dečka što je naljutilo njenog oca
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

O Aninom životu se ne zna puno. Pisalo se da se zabavljala sa TV zvezdama, kao što je Kalum Best, sin fudbalske legende a ostavljala ih je kada joj je dosadilo. 2009. je tvitovala o svom dečku, što je tada privuklo veliku pažnju.

"Večeras sam se spojila sa veoma seksi dečkom... otišla sam kod njega... Imala sam najbolju noć ikada!!!" napisala je Ana te 2009. godine, a pogađate - tvit više ne postoji!

O njenim žurkama se priča u Americi, paparaci su imali priliku da je snime kako odlazi sa istih u pripitom stanju, a ona i dalje, od sve dece Abramovič ima najveću podršku oca.

Ana Abramovič danas živi u Njujorku
Neil Rasmus/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ana trenutno živi u Njujorku u stanu koji je njen otac platio 10 miliona dolara.

Roman je u braku s Irinom dobio ćerku Anu
Bildbyran / Zuma Press / Profimedia Roman Abramovič je svoju najstariju naslednicu dobio u braku sa Irinom, od koje se razveo 2007. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!