Roman Abramovič aktuelna je tema svetskih medija od kako je započet sukob u Ukrajini.

Zbog celokupne situacije, ruski milijarder primoran je da proda fudbalski klub "Čelsi" koji mu je donosio milione dolara, a sve je izvesnije da je novi kupac britanski tajkun Nik Kendi koji je, izmeđuostalom, oženjen glumicom i pevačicom srspkog porekla Holi Valans.

Poslednjih dana šuškalo se i da je Abramovič našao novu devojku, 25-godišnju glumicu i preduzetnicu Aleksandru Korendjuk. Ovo je posebno jer ona ima ukrajinske korene, a upravo je zbog rata u toj zemlji žestoko sankcionisan.

Aleksandra Korendjuk navodno je nova devojka Romana Abramoviča.
pritnscreen/instagram 

Aleksandra je zapravo i prva devojka za koju se saznalo od njegovog razvoda od lepe Daše koja ga je nakon razvoda "olakšala" između 200 i 300 miliona dolara, iako i sama uživa u porodičnim milionima zahvaljujući ocu koji vodi poslove sa naftom.

Roman Abramovič i Daša Žukova bili su u braku 10 godina.
Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Daša danas izgleda fantastično iako gazi petu decenu, a nakon razvoda sreću je pronašla sa grčkim biznismenom Stavrosem.

Vrlo brzo su vezu krunisali i brakom, a ceremonija venčanja je održana na švajcarskom skijalištu Sent Moris pred gotovo 300 gostiju iz sveta šoubiznisa, sporta, kulture i politike.

Godinu dana nakon venčanja dobili su i prvo zajedničko dete, međutim, iako Daša Žukova danas privlači pažnju zbog fantastičnh umetničkih projekata, koje predstavlja u svom muzeju "Garage Museum of Contemporary Art", svojevremeno je bila u žiži javnosti zbog skandala koji joj je umalo okončao karijeru.

Daši Žukovoj jedan skandal je umalo okončao karijeru.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, pre nekoliko godina, Daša se fotografisala za jedan ruski modni sajt, međutim, ono što je bilo sporno bila je stolica koju je činila crna manekenka. Crna veštačka manekenka na kojoj Daša sedi izgleda neverovatno stvarno, i na sebi nosi samo čizme i šrots, dok pokušava da izvije vrat kako bi videla osobu koja sedi na njoj.

Da stvar bude još gora, ova fotografija je objavljena na dan Martina Lutera Kinga, koji se borio za rasnu ravnopravnost u svetu.

Ne treba ni da kažemo kakav je to bes izazvalo u svetu, a osude su pristigle sa svih strana.

Modni magazin se posle svega izvinio zbog rasističkih fotografija Romanove supruge.

Dragi svi, tim magazina “Buro 24/7” bi želeo da izrazi svoje najiskrenije izvinjenje svima koje smo uvredili. To apsolutno nije bila naša namera. Mi smo lično protiv svakog oblika ženske i rasne diskriminacije, i kao i protiv svega što može da naudi nečijim pravima. Mi volimo, poštujemo i ugledamo se na ljude bez obzira na njihovu rasu, pol i socijalni status.

Stolica na fotografiji je trebala da bude samo deo umetnosti, koje je napravio britanski umetnik Alen Džons, a ne kao neka forma rasne diskriminacije. U našim očima svi su jednaki, i sve vas volimo – napisala je na svom Instagramu Miroslava Duma, odgovorni urednik ovog lista.

Dašu Žukovu osudili su zbog rasizma.
Shutterstock 

Ipak, danas je sve to daleko iza nje, a jasno je da takvu grešku nikad nije ponovila, a kako danas izgleda, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Treća supruga Romana Abramoviča, Daša Žukova, danas izgleda fantastično.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!