Holivudska glumica Kristen Stjuart blistala je na crvenom tepihu na dodeli nagrada Critics Choice Awards 2022., a od nje se nije odvajala njena verenica Dilan Mejer koja je sa svojom partnerkom čak uskladila i odevnu kombinaciju.

31-godišnja Kristen za taj događaj obukla je svetlucavu haljinu Dolce & Gabbana boje šampanjca, a sve je upotpunila glamuroznom frizurom s kakvom je već dugo nismo videli. Dilan je nosila belo satensko odelo koje se savršeno nadopunjavalo s haljinom njene verenice. Dame su se zajedno pojavile na crvenom tepihu, gde su se grlile i pozirale razmenjujući nežnosti pred okupljenim fotografima.

kristen stjuart
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kristen i Dilan u vezi su od 2019. godine, a verile su se krajem prošle godine.

"Venčaćemo se, zaista ćemo to uraditi! Nadala sam se da će me ona zaprositi, a to je i uradila", ispričala Kristen je u radijskoj emisiji "The Howard Stern Show", a fotografi su ih nakon toga snimili kako se u Njujorku drže za ruke.

kristen stjuart
D-STAR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Buran ljubavni život

Kristen je poznata po burnom ljubavnom životu i čestom menjaju partnera i partnerki. Bila je u višegodišnjoj vezi s miljenikom ženske publike, glumcem Robertom Patisonom, kojeg je upoznala na setu "Sumraka", a nakon toga je javnost saznala za njenu vezu s oženjenim muškarcem, rediteljem Rupertom Sendersom.

Shutterstock Par je vezo započeo na setu Sumraka

Nakon razočaranja i javnog sramoćenja s muškarcima, Kristen se okrenula pripadnicama nežnijeg pola i javno priznala da u životu želi sve da proba, a pre Dilan dve godine bila je u vezi s manekenkom Stelom Meksvel.

Kristen Stjuart nekad i sad
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Kristen je još prošle godine izbegavala da pokaže svoju ženstvenu stranu, pa smo je viđali u neuglednim, ponekad i neurednim kombinacijama.

Nosila je široku odeću, kosu šišala na kratko, pojavljivala se u javnosti bez šminke i činilo se da je odustala od sređivanja, ali sada nam se čini da se predomislila i odlučila da ponovo pokaže svoju ženstvenu stranu.

SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Koliko se glumica promenila u međuvremenu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!