Jovana Đorđević godinama unazad važi za jednu od naših najlepših i najatraktivnijih manekenki.

Ipak, u prošlosti pažnju medija nije uvek privlačila zbog lepote.

Tako se svojevremeno pisalo da je zbog bivšeg dečka navodno pokušala da se ubije, a još uvek se pamti i njen pad u vrelu vodu tokom jednog snimanja, kada je završila sa opekotinama na 50 odsto kože i ostala bez kose. Brzom reakcijom njenog brata i hitnom intervencijom lekara, uspela je uspešno da se oporavi.

Jovana Švonja ulazi u italijanski rijaliti.
printscreen/instagram 

U bolnici je provela tri nedelje, a kako je ranije govorila, nije dozvolila da ovaj traumatičan događaj ostavi posledice na njen život.

Lepa manekenka nakon svega nastavila je uspešnu karijeru, a sada će sreću okušati i u jednom italijanskom rijaliti formatu. U pitanju je šou program "Ostrvo slavnih (L'Isola dei Famosi)" koji će se prikazivati na Kanalu 5, a koji vodi surpuga Frančeska Totija Ilari Blazi.

Jovana Švonja više puta se našla u žiži javnosti.
printscreen/instagram 

Rijaliti u kome će Jovana učestvovati je osnovan 2003. godine na RAI-ju, da bi 2015. prešao na pomenuti Kanal 5. U pitanju je šou koji je pandan Survajveru i koji počinje 22. marta.

Kako će se naša manekenka snaći u ovom izazovu ostaje da vidimo, ali ne sumnjamo da će se prikazati u najboljem svetlu, jer je donedavno ponovo bila u žiži javnosti, ali ne zbog lepe stvari. Podsetimo, supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića Jovana Švonja (31) nedavno je napravila više prekršaja na putu Beograd - Šid, kada je uprkos ograničenju BMW sa maloletnom decom vozila skoro 200 na sat. Takođe je utvrđeno da ona kod sebe nije imala adekvatnu vozačku dozvolu jer je bila istekla.

Jovana Đorđević nedavno je napravila saobraćajni prekršaj.
pritntscreen/instagram 

Jovana se tada pravdala rečima da je bila uplašena jer je mislila da je prate, te da je bila zabrinuta za svoju i bezbednost dece.

SKUVAĆETE SE OD SNIMAKA ŽENE FUDBALERA! Jovana Đorđević samo u BRUSU, a pantalone ISCEPANE na pozadini! Kakve OBLINE! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!