Rat u Ukrajini besni već više od dve nedelje, i nema naznaka da bi se situacija uskoro mogla rešiti.

Za to vreme brojne slavne ličnosti pružile su podršku Ukrajincima među kojima su najglasniji Mila Kunis, Ešton Kučer, Mila Jovović, Kardi Bi i mnogi drugi...

Sada se listi pridružila i problematična glumica i biznismenka Kapris Bure. Ona je svoju podršku iskazala golim fotografijama, a na telu je napisala "FU WAR", odnosno "Je*eš* rat". Instagram ih je najpre uklonio, ali ih je ona ponovo objavila uz reči:

- Osećam se vrlo snažno zbog poruke koju sam poslala. Ove su fotografije provokativne, a poruka je vrlo snažna. Učinila sam to namerno kako bih podstakla ljude na razgovor. Društvo ima ovu moćnu platformu za komuniciranje sa svetom, promovisanje mira, te za pritiskanje onih koji donose odluke u naše ime. Internet i društvene mreže omogućuju nam slobodu govora.

Zgodna plavuša nije se tu zaustavila, već je dodala:

- Putem društvenih mreža možemo oblikovati perspektivu i mišljenja. Na humanitarnom nivou to je srceparajuće. Videla sam ovde grozne fotografije. Zlo i nedostatak poštovanja su diskutabilni. Ako pogledate istoriju, ovo je vrlo zastrašujuće i sve nas može implicirati na više nivoa. Svi mi koji hrabro demonstriramo u Rusiji možemo dobiti 15 godina zatvora... Moramo zaustaviti ovaj besmisleni rat. Ne želimo rat, želimo mir!- dovršila je Bure koja je na jednoj od fotografija podigla srednji prst.

Kapris redovno poziva svoje pratioce da doniraju bilo šta kako bi se pomoglo unesrećenim Ukrajincima, ali se isto tako ne libi da i sama "zasuče rukave". Tako je nedavno otišla u nabavku namirnica koje je namenila za pomoć Ukrajini.

Kapris Bure nedavno je skupila pakete za pomoć Ukrajini.
pritnscreen/instagram 

- Puno ljubavi i podrške Ukrajini. Otišla sam u kupovinu preko potrebnih namirnica za pomoć narodu Ukrajine- napisala je uz fotografije na kojima deli vreće sa zalihama hrane.

Sa jedne strane bilo je mnogo onih koji su je podržali i pozdravili napore da pomogne onima koji su u nevolji. Međutim, bilo je i onih koji su žestoko udarili po tome što se fotografisala gola.

Kapris Bure osudili su je se često slika bez odeće.
Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

"Postoji mnogo načina da skreneš pažnju, nije golotinja uvek jedino rešenje", "Da, privukla si pažnju, ali svejedno bi se pisalo o tome što radiš jer si javna ličnost", "Da li Bure ume išta drugo osim da se skida gola?", "Super je što si protiv rata, ali u ovom trenutku zaista nije potrebno da gledamo tvoje gole grudi"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Inače, ovo nije prvi put da je kontrovezna glumica došla u središte pažnje zbog skandaloznih postupaka. Tako je prošle godina bila na meti kritika nakon što je izjavila da žene treba da se povinuju volji njihovih muževa kada god oni požele da imaju odnose.

Naime, na pitanje koja je tajna njenog dobrog braka sa suprugom Tajom Komfortom, odgovorila je da ta što su "kao zečevi u spavaćoj sobi".

Kapris Bure navukla je bez žena zbog izjava u kojima ih ponižava.
NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- To je samo 10 minuta vašeg života. Ne možete da kažete "Umorna sam", "Imam glavobolju", "Neću"", rekla je ona u intervjuu za časopis "OK!".

Nakon toga, šokirala je pratioce fotkama na kojima je razmenjivala nežnosti sa drugaricama, jer je ispalo da svoju seksualnost skriva iza neprimerenih izjava u kojima uzdiže muškarce, a ponižava žene, a sporne fotografije, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kapris Bure ne prestaje da privlači pažnju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!