Glumica koju je proslavila hit serija "Čuvari plaže" snimljena je nakon našuštanja restorana "Craig's" u društvu najstarijeg, 25-godišnjeg sina Brendona Tomasa Lija nakon zajedničke večere u Zapadnom Holivudu.

Za njihov noćni izlazak Pamela je odabrala crvenu haljinu koje je iskombinovala s crnim sandalama s tankim kaišem, dok je Brendon nosi bež, farmerice i bele patike.

pamela i njen stariji sin brendon
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pamela Andersona sina Brandona dobila je u braku s bivšim suprugom Tomijem Lijem s kojim je bila u bračnoj zajednici od 1995. do 1998. godine.

Isto tako, glumica i roker su roditelji i 24-godišnjeg Dilana. Inače, poslednjih nedelja se podigla prašina oko novog dokumentarnog filma o braku Pamele i Tomija gde je obećala ispričati "pravu priču".

pamela sa sinom na večeri
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pomenuta serija naišla je na niz negativnih komentara nakon emitovanja. Naime, mini-serija "Pam & Tommy" o kontroverznom životu Pamele Anderson i njenog bivšeg supruga Tomija Lija sredinom 90-ih godina nije naišla na odobrenje kritike jer se po ko zna koji put eskploatiše situacija u kojoj se našla glumica, a koju je želela zauvek da zaboravi i da se ne osvrće. Te 1995. godine u javnost je procurio rivatni snimak intimnog odnosa Pamele Anderson i Tomija Lija.

Snimak je ukraden iz njihovog doma, a potom ilegalno distribuiran čime je Pamela stavljena stub srama. Iako je bila seks simbol, ona nikada nije želela da taj deo intime deli sa javnošću, naročito u trenutku kada je bila trudna.

pamela i tomi li
Shutterstock 

Pamela je u petom mesecu trudnoće bila prinuđena da gostuje u emisijama gde se suočavala sa pitanjima o detaljima njenog intimnog života. Mnogo godina kasnije rekla je da nije zaradila ništa od toga i da je morala da plati kako bi zaustavila distribucija snimka.

Pomenuta serija bavi se spornim snimkom i odnosom Pamele i Tomija snimljena je bez pristanka glumice. Na ovaj način se ponovo bez njene volje i kontrole preuzima njen narativ.

Pored toga, glumica je prethodnih meseci bila u žiži medija zbog razvoda. Ona je u januaru potvrdila da se razvodi od bivšeg telohranitelja Dana Hajhursta nakon samo 13 meseci braka.Poznata plavuša podnela je zahtev za razvod od supruga s objašnjenjem da je bio 'užasan prema njoj' kao i da joj nije bio podrška. Pamela je predala papire u Kanadi gde ona i njen peti suprug žive od kada su se venčali 2020. godine.

Shuterstock, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Lepa glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!