Mini-serija "Pam & Tommy" o kontroverznom životu Pamele Anderson i njenog bivšeg supruga Tomija Lija sredinom 90-ih godina nije naišla na odobrenje kritike jer se po ko zna koji put eskploatiše situacija u kojoj se našla glumica, a koju je želela zauvek da zaboravi i da se ne osvrće.

Podsetimo, te 1995. godine procurio je privatni snimak intimnog odnosa Pamele Anderson i Tomija Lija.

Iako je godinama posle toga postao trend da se preko intimnih stvari dolazi do popularnosti u slučaju Pamele i Tomija to nikada nije bio slučaj.

serija o pameli naišla je na niz kritika
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Snimak je ukraden iz njihovog doma, a potom ilegalno distribuiran čime je Pamela stavljena stub srama. Iako je bila seks simbol, ona nikada nije želela da taj deo intime deli sa javnošću, naročito u trenutku kada je bila trudna.

Pamela je u petom mesecu trudnoće bila prinuđena da gostuje u emisijama gde se suočavala sa pitanjima o detaljima njenog intimnog života. Mnogo godina kasnije rekla je da nije zaradila ništa od toga i da je morala da plati kako bi zaustavila distribucija snimka.

serija pamela i tomi kopa po starim ranama glumice
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pomenuta serija bavi se spornim snimkom i odnosom Pamele i Tomija snimljena je bez pristanka glumice. Na ovaj način se ponovo bez njene volje i kontrole preuzima njen narativ.

Sara Stjuart, kritičarka "CNN-a" napisala je da je serija neukusno i eksploatorsko delo jer se bavi odnosom Pamele i Tomija, a serija zaboravlja da napomene da je glumica bila zlostavljana i da je Tomi Li osuđen na sudu za porodično nasilje jer je držao glumicu zatočenu i nije joj davao da izađe iz sobe dok je bila u drugom stanju.

Između ostalog čuveni muzičar ima dugu istoriju nasilničkog i manipulativnog ponašanja.

Glavne likove tumače britanska glumica Lili Džejms, koja se proslavila u filmovima "Pepeljuga" i "Mama Mia 2" i američki glumac rumunskih korena Sebastijan Sten.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najveći problem u vezi sa serijom jer ponovo kopanje po ranama koje Pamela želi da zaboravi. Ona je odbila da bude producent serije i odbila je da na bilo koji način učestvuje jer kako je rekla: "Više ne želim da se pomene priča o mojoj vagini".

Podsetimo, Pamela i Tomi bili su u braku od 1995. do 1998, tokom kog su dobili dva sina- Brendona i Dilana. Bivši supružnici nisu uključeni u realizaciju projekta, a nisu se ni oglašavali o tome, ali izvori kažu da su oboje razočarani i ljuti.

"Serija je veoma bolna za Pamelu i za sve koji je vole. Šokantno je da je ova serija snimljena bez njenog odobrenja", rekao je izvor.

"Nema nikakvu nameru da gleda tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tomija i ne želi da ih upozna. Ona i njena porodica smatraju da je to jadan šou", izjavio je Pamelin bliski prijatelj za magazin The Sun. Serija se emituje na platformi Hulu, a kadrove sa snimanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Hulu via Bestimage / Bestimage / Profimedia Neverovatna sličnost glumaca i glavnih aktera stvarnog događaja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!