Mila Kunis je imala sedam godina kada se sa roditeljima preselila u SAD, a svoje ukrajinske korene je retko spominjala u javnosti.

Život glumice Mile Kunis bio je značajno drugačiji pre nego što je proslavila i postala holivudska zvezda. Nikada nije krila svoje porodično poreklo, a iako je iz Ukrajine, često je u intervjuima govorila da se ne poistovećuje sa tim poreklom jer je bila premlada kada su se njeni roditelji preselili u SAD. Imala je samo sedam godina kada je sa roditeljima pobegla od sovjetskog režima.

Ipak, 38-godišnja Mila i njen suprug, glumac Ešton Kučer, su ove nedelje donirali tri miliona dolara za pomoć ukrajinskim izbeglicama. Iako su se mnogi poznati izjasnili šta misle o ratu, Mila Kunis je ovim potezom jasno stavila do znanja da su jedino važi ljudski životi nedužnih ljudi.

Mila Kunis i Ešton Kučer donirai su 3 miliona pomoći ukrajinskim izbeglicama.
Shutterstock 

Milena Markovna Kunis rođena je u Černjigovu i sa roditeljima i bratom Majklom preselila se u Sjedinjene Američke Države. „Stigli smo u Njujork u sredu i do petka ujutro moj brat i ja smo već bili u školi u Los Anđelesu“, prokomentarisala je Mila u intervjuu 2011. Njena porodica je stigla u novu državu sa samo 250 dolara i morali su da ponovo grade svoje živote. Cela situacija bila je izuzetno teška za sedmogodišnju Milu, koja je priznala da je od šoka izgubila pamćenje i da se ne seća ničega što se dogodilo 1991. godine.

"Plakala sam svakoga dana. Nisam razumela kulturu u koju sam stigla, nisam razumela ljude, a ni jezik", ispričala je Kunis. Dodala je kako je srećom to sve brzo prošlo.

Nakon što je postala poznata, novinari su je često pitali o njenoj domovini, ali je odbijala da priča o bilo čemu. A u intervjuima uživo je otvoreno rekla da ne želi da priča o Ukrajini jer se ne oseća kao Ukrajinka. Takođe je rekla da tamo nema rođaka i rekla da su njeni roditelji pobegli iz Ukrajine zbog antisemitizma.

Mila Kunis je rekla da ne želi da priča o Ukrajini jer se ne oseća kao Ukrajinka.
Shutterstock 

U jednom trenutku karijere napali su je ukrajinski političari, ali ona ni na šta nije odgovarala javno.

Kada je imala devet godina, Mila je upisala kurs glume i tamo ju je primetio njen budući menadžer. Kurs za koji je rekla da je upisala zbog čiste zabave koštao je 900 dolara, a njeni roditelji su tada u banci imali samo 2.400 dolara. "Mama je izvukla ček i potpisala ga. Samo je rekla da ne zna zašto to radi i otišla", rekla je Mila jednom prilikom.

Pojavila se u nekoliko reklama pre nego što je dobila ulogu u hit seriji „Lude 70-e“.

Od 2015. je udata za Eštona Kučera, sa kojim je glumila u seriji Lude 70-e.
printscreen/youtube 

Imala je samo 14 godina i plašila se kamera, ali je lagala o svojim godinama, što je i priznala mnogo kasnije.

„Rekla sam im da ću napuniti 18 godina. Što zapravo i nije laž jer ću jednog dana imati 18 godina“, rekla je Mila. "Dva puta sam se pojavila i u seriji „Spasilačka služba“, ali samo usputno“, otkrila je ona.

Mila Kunis je danas jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, a od 2015. godine udata je za Eštona Kučera, sa kojim je glumila, i u seriji koja ju je proslavila.

Kako danas izgleda par koji je ove nedelje donirao 3 miliona dinara ukrajinskim izbeglicama, pogledajte u nastavku:

printscreen/instagram Mila Kunis i Ešton Kučer su od 2015. godine u braku, a spojili su se na snimanju serije "Lude 70-e".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!