Popularni glumac Milan Marić (31) odnedavno je u vezi sa mladom producentkinjom Miom Bjelogrlić (25).

Milan i Mia upoznali su se tokom snimanja filma "Toma" u kojem je Marić tumačio glavnu logu, lik pevača Tome Zdravkovića, a čiji je autor Mijin tata - Dragan Bjelogrlić.

Njih dvoje se nakon upoznavanja zbližili, i to na jednoj proslavi koja je održana nakon dočeka 2022. godine. Milan i Mia za sada nisu komentarisali navode o njihovj vezi, a prethodnih meseci dosta se pisalo o ljubavnom životu poznatog glumca.

Milan Marić odnedavno je u vezi sa Bjelinom ćerkom
ATA Images 

Pre Mije, Milan je bio u vezi sa Jelenom, bivšom diretorkom jedne ugledne firme, koja je od njega starija 19 godina.

Marić i Jelena živeli su zajedno, a ona je zbog njega navodno ostavila porodicu.

- Jelena i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će da uđu u vezu.

Jelena je od Milana starija 19 godina, ali to im uopšte nije bitno - rekao je dobro upućen izvor koji je dodao da su bili ludo zaljubljeni kao i da su jedno drugom bili velika podrška.

Pre Mije Milan je bio u vezi sa Jelenom koja je od njega starija 19 godina
Youtube 

Milan je pre Jelene nje takođe bio u vezi sa ženom starijom od njega 18 godina, a u pitanju je hrvatska glumica Nina Violić. Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala u srpskoj prestonici. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

Posebno je bilo zanimljivo i tema govorkanja, činjenica da je Nina starija od Milana čak 18 godina. Bivša devojka Milana Marića upoznala ga je u Beogradu 2014. godine, nakon čega su otpočeli romansu koja je trajala šest meseci, pišu mediji.

Milan je bio u vezi sa glumicom Ninom Violić koja je od njega bila starija 18 godina
Instagram 

Njih dvoje tada nisu komentarisali svoj emotivni odnos, a Milan se jednom prilikom kratko osvrnuo na taj period i objasnio šta ga je učinilo besnim.

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi.

Zbog natpisa u medijima Milan je bio veoma besan
Instagram 

Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca", rekao je ranije glumac.

Posle toga bio je sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega bila starija devet godina. Ipak, ni ta veza nije uspela.

Milan sada uživa u romansi sa šest godina mlađom Mijom, a kako ona izgleda pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Poznati glumac Dragan Bjelogrlić ima lepu ćerku koja je kopija svoje majke


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!