Iako su se bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal navodno pomirili, ostao im je još jedan sudski spor u kom je trebalo da "izravnaju račune".

Pevačica je tužila bivšeg partnera za neisplaćene alimentacije, a o tome je čak i javno govorila, međutim, sud je sada odbacio njen slučaj.

Naime, Sandal je podneo kontratužbu i dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Mustafa Sandal dokazao je da je Emini uplaćivao novac.
Instagram 

Kako dalje navode mediji sa Bosfora, polovina iznosa je navodno uplaćena na račun pevačice, koja je dobila starateljstvo nad njihovim sinovima Jamanom i Javuzom, dok je 900.000 otišlo za iznajmljivanje vile u predgrađu Čubuklu, koja, inače, pripada Sandalu.

Sud je ustanovio da je Mustafa deci plaćao školovanje i sve ostale potrebe, kao i da srpska pop zvezda odlično zarađuje zahvaljujući svojoj kozmetičkoj kompaniji.

Na narednom ročištu biće doneta odluka o odbacivanju tužbe, predviđaju izvori bliski bivšem paru i turskim dnevnim listovima.

Na narednom ročištu saznaće se konačna odluka o odbacivanju tužbe Emine Jahović.
ATA Images/Antonio Ahel 

Nakon što se ova informacija pojavila na mrežama, mnogi su komentarisali da Emina samo želi još novca, pogotovo od kako je saznala da se njen bivši ponovo ženi, oko čega je izbilo ogroman problem.

Ono što je bilo sporno je to da su njihovi sinovi vest o veridbi oca saznali sa televizije, odnosno da je Mustafa prvo objavio na mrežama pre nego što ih je obavestio. Pevačica je zbog svega bila očajna, a čak i nije dala sinovima da pozovu oca.

Mustafa je na mrežama objavio da se ženi.
Instagram 

Da li će doći do kraja cele situacije kojim će biti zadovoljne obe strane, ostaje da vidimo, ali za sada stvari idu u korist Mustafe koji uživa sa svojom 20 godina mlađom devojkom, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, Instagram Verio se Mustafa Sandal sa dve godine mlađom izabranicom Melis Sutšurup.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!