Kristinu Riči koje je nedavno proslavila 43. rođendan i dan-danas mnogi pamte kao Sredu Adams iz kultne serije "The Addams family". Doduše, slavna glumica se nedavno pojavila upravo u hit seriji "Wednesday", ali ne kao Sreda, već kao glavni negativac, čime je još jednom pokazala da porodica Addams jednostavno nije to-to bez nje.

Inače, ova lepotica okušala se u brojnim ostvarenjima i spada u najtalentovanije glumice Holivuda, pa opet, u jednom trenutku nekako se više pisalo o skandalima iz njenog privatnog života nego o njenim ulogama.

U svet šoubiznisa ušla je kao dete, kada je sa samo 9 godina igrala u filmu ""Mermaids". Nakon toga, usledila je uloga Wednesday (Srede) Adams, a kao tinejdžerka igrala je i u filmu "Casper". Tada je već uveliko bila velika zvezda, a blistavu karijeru nastavila je punom parom.

Kristina Riči poznata je po ulozi Srede Adams.
Youtube 

Inače, Kristina koja danas ima 42 godine, konačno može da se pohvali i da je ispunjena na privatnom planu. Nakon brojnih razočaranja, sreću je konačno našla sa novim suprugom Markom Hemptonom za kog se udala prošle godine i sa kojim je dobila prvo zajedničko dete sada u decembru.

Kristina Riči našla je sreću sa novim  suprugom Markom Hemptonom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kristina je vesti o trudnoći i novom braku objavila samo nekoliko meseci nakon što je njenom bivšem suprugu Džejmsu Hirdigenu izrečena mera zabrane prilaska. Sa Markom se zbližila godinu dana ranije nakon saradnje na brojnim modnim editorijalima.Mark je inače poznat po saradnjama sa zvezdama sa A-liste i modnim kućama poput Hugo Bossa, Marca Jacobsa, Pradu, Louisa Vuittona i Calvina Kleina.

Kristina Riči zbližila se sa Markom Hemptonom nakon jezivog braka sa bivšim suprugom.
pritnscreen/instagram 

Pre nego što će uploviti u ljubavni odnos, Kristina je sa Hirdigenom dobila sina Frederika (6), a dogovor o starateljstvu postigli su tek početkom prošle godine. Sud je presudio u korist glumice koja je dobila potpuno starateljstvo, dok njen bivši suprug ima pravo da ga posećuje.

Kristina Riči trpela je jezivo zlostavljanje od strane bivšeg supruga.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

On je nedavno javno izneo šokantne otpužbe tokom podnošenja zahteva za zabranu prilaska, da njegova bivša kombinuje lekove na recept i alkohol, što je čini opasnom za njihovog sina. Ona je uzvratila optužbama da ju je fizički maltretirao, te da je morala da sakriva noževe po kući "da je ne bi raskomadao".

Da je sve što je rekao laž, potvrđuju i policijska dokumenta u kojima se navodi da je Džejms vukao Kristinu za zglobove i bacio je u kamin i gađao stolicom. Kristini su ostale brojne modrice i posekotine, a u drugom napadu istog meseca, ona je rekla da je Hirdigen pljuvao, gađao kafom i sve to dok ih je njihov sin gledao. Ona se tada uplašila da bi sve moglo da se završi smrtnim ishodom i da se mnogo plašila za svoj život, jer je on izjavio da bi se mogao sažaliti na nju, "jedino ako je raskomadana na sitne delove".

Kristinu Riči jezivo je zlostavljao i tukao bivši suprug.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Srećom, Kristina je uspela da dokaže ceo slučaj i danas konačno uživa u životu sa novim partnerom i decom, a još njenih fotografija i koliko se promenila tokom svih ovih godina pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Pogledajte koliko se izmenila Kristina Riči tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!