Reper Kris Braun poznat po svom nasilničkom ponašanju. Njegova veza sa pevačicom Rijanom koja je propraćena burnim događajima ostavila je pečat i zauvek obeležila glumca i muzičara, međutim, tu nije bio kraj njegovim izletima.

Kris Braun je tužen zbog navodnog drogiranja i silovanja jedne žene na jahti usidrenoj pored kuće Paf Didija "Star Island" u Majamiju, Florida, piše "Rolling Stones". Prema tužbi, profesionalnu koreografkinju, plesačicu, model i muzičku umetnicu, čiji identitet nije otkriven, pozvao je na jahtu 30. decembra prijatelj, dok je ona bila u poseti Majamiju.

Tvrdi se da je tokom poziva Braun zgrabio telefon i rekao joj da je "čuo za njenu muziku i pozvao je da što pre ode u Didijev dom na Star Ajlendu".

reper je optužen da je drogirao i silovao ženu
ShotbyNYP/Gio / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Žena je otišla do jahte i, prema tužbi, Braun joj je ponudio piće u kuhinji, dajući joj čašu sa mešanim pićem. Zatim su razgovarali o njenoj muzičkoj karijeri i "Braun joj je ponudio savete o započinjanju karijere u muzičkoj industriji". Kris Braun joj je navodno po drugi put sipao piće, nakon čega je ona postala "dezorijentisana, fizički nestabilna i počela je da je hvata san", navodi se u dokumentu.

U tužbi se tvrdi da je ta ženska osoba potom odvedena u spavaću sobu, gde je Braun zatvorio vrata i sprečio je da izađe. Prema tužbi, on ju je zatim skinuo i silovao, a nakon što je ejakulirao u nju, rekao je "završio sam". Sledećeg dana, Braun je zahtevao od nje da uzme pilulu za hitnu kontracepciju, navodi se u tužbi.

žena koja je tužila krisa brauna traži 20 miliona dolara odštete
Shutterstock 

Žena koja je tužila pevača traži 20 miliona dolara odštete pored kaznene štete i advokatskih honorara. Povodom ove tužbe, oglasio se i Kris putem svog Instagrama.

"Nadam se da svi vidite ovaj obrazac, čim objavim novu muziku ili projekat, ONI pokušavaju da plasiraju neko pravo s***e", napisao je reper.

kris braun se oglasio na instagramu povodom opužbe
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!