Jelisaveta Orašanin nedavno je iznenadila sve fotografijama u kupaćem kostimu kada je pažnju svih ukralo njeno bujno poprsje.

Lepa glumica nedavno je povećala grudi, ali nije preterala, te veličina savršeno odgovara njenoj vitkoj građi.

Ona je prema pisanju domaćih medija navodno ugradila imantate 300 kubika.

- Jelisaveta nikada nije imala velike grudi, ali to joj nije ni smetalo. Posle rođenja Petre i Bogdana grudi su joj pale, pa je poželela da ih koriguje. Malo ih je podigla i uvećala - počinje priču izvor blizak glumici za domaće medije.

Izvor je rekao i da se Jelisaveta dugo premišljala oko ove intervencije jer je oduvek govorila da je prirodno najlepše.

Jelisaveta Orašanin nedavno je povećala grudi.
Instagram 

- Nikada nije bila protiv plastične hirurgije, ali nije ni razmišljala da ode "pod nož". Međutim, posle drugog porođaja nije bila zadovoljna onim što vidi u ogledalu. Nije joj se dopadalo kako izgleda u kupaćem kostimu, pa je zakazala pregled kod plastičara - priča izvor Informera i dodaje da se posle konsultacija odlučila za jaku "trojku":

- Nije htela da stavlja velike grudi jer je želela da izgledaju prirodno. Niko ne bi ni primetio da ima silikone da nije počela na Instagramu da objavljuje fotke u kupaćem kostimu sa Maldiva.

Međutim, mnogi su se pitali kako je na tu odluku reagovao njen suprug, proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić. On je svoju suprugu potpuno podržao u toj odluci.

Miloš Teodosić podržao je Jelisavetu u nameri da poveća grudi.
ATA Images 

- Oduševio se kada je čuo da će staviti silikone, misli da je to odlična ideja. Rekao joj je da će preuzeti sve obaveze oko dece dok se ona bude oporavljala posle operacije- priča izvor za "Informer".

Naravno, od kada su se pojavile ove informacije na mrežama, komentari nisu izostali, a žene su i te kako imale poslednju reč.

"E to je suprug", "Žena treba da radi ono što oseća da treba, a muž je tu da podrži, baš kao što i ona njega podržava", "Kamo sreće da se više muževa prihvati obaveza oko dece kao Teo", "Jelisaveti upala kašika u med u braku sa Teom", "Gospodo, ovako treba da se ponaša jedan muž", "Teo je najbolji muž na svetu"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na Tviteru i Instagramu, a još Jelisavetinih fotografija sa novim grudima, ali kako je izgledala pre toga, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Pogledajte kako je glumica izgledala pre, a kako izgleda nakon povećanja grudi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!