Kim Besindžer nekada je važila za jednu od najlepših žena u Holivudu.

Na čari lepotice koja je harala osamdesetih retko ko je mogao ostati ravnodušan, a lepo lice i nestvarno telo obezbedili su joj titulu seks-simbola.

Kim je karijeru započela na izborima za mis, a potom se bavila manekenstvom, da bi u jednom trenutku ušla u svet glume što je i bio njen najveći san. Međutim, veliki problem su bili njeni mentalni poremećaji, kao i turbulentan ljubavni život, zbog čega smo je sve manje gledali na platnu, a i u javnosti.

Kim Besindžer nekada je važila za jednu od najlepših žena u Holivudu.
- / United Archives / Profimedia 

Poslednjih godina pisalo se ne samo o njenom burnom odnosu sa nekadašnjim suprugom Alekom Boldvinom, sa kojim je u jednom trenutku ipak uspela da nađe zajednički jezik, već i o neuspelim operacijama zbog kojih ju je sve teže bilo prepoznati na ulici.

Zbog estetskih zahvata Kim Besindžer sve je teže bilo prepoznati na ulici.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Zbog svega se u stranim medijima pisalo da "jadnu Kim više niko neće", međutim, istina je bila potpuno drugačija. Zapravo posredi da je svoj ljubavni život uspešno skrivala od očiju javnosti, te se ispostavilo da se samo mislilo da je sama.

Sada su je paparaci fotografisali prvi put nakon tri godine sa dečkom Mičom Stounom, a od momenta kada su se fotografije našle na internetu mnogi su iznenađeno komentarisali da njihova ljubav još uvek traje.

Kim Besindžer prvi put je uslikana sa dečkom Mičom Stounom nakon više od tri godine.
- / Coleman-Rayner / Profimedia 

Par je poslednji put viđen u javnosti pre više od tri godine i to na protestu za prava životinja, a u vezi su od daleke 2014. godine. Pre nego što su se između njih javile emocije, Kim je bila Mišova klijentkinja jer je on radio kao frizer slavnih.

Paparaci su ih sad slikali prilikom posete jednog restorana, a oboje su bili veoma ležerno obučeni, a čini se da glumica nije bila našminkana. Na znatiželjne fotografe nisu se obazirali već su uživali u vremenu samo za njih dvoje.

Mič Stoun i Kim Besindžer poslednji put su viđeni u javnosti pre više od tri godine i to na protestu za prava životinja
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Kim iza sebe ima dva propala braka. Od 1980. do 1989. godine bila je sa šminkerom Ronom Snajderom. Nakon njega se 1993. udala za kolegu Aleka Boldvina od kog se razvela 2002. godine, a zajedno imaju kćer Ajrland. Osim toga bila je poznata i po turbulentnoj vezi sa Ričardom Girom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

IFA Film / United Archives / Profimedia, Moonlight Productions / Warner B / AFP / Profimedia Pogledajte kako Kim Besindžer danas izgleda i koliko se promenila za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!