Nije retkost da slavni na Instagramu izgledaju na jedan način, a uživo potpuno drugačije.

Koža bez bilo kakvih nesavršenosti, telo bez strija i celulita...

Ista priča je i sa pojedinim influenserima, međutim, pre ili kasnije pojave se paparaco fotke koje otkriju pravu istinu. Ovog puta "na tapetu" je influenserka i Instagrfam model Rejčel Volti, poznatija kao Džejd.

Rejčel Volti Džejd ne izgleda uživo isto kao na Instagramu.
pritnscreen/instagram 

Ona je uhvaćena u Meksiku tokom profesionalnog fotografisanja, a iako je više nego sigurno da je ova 25-godišnjakinja podigla temperaturu na plaži, istina je da uživo ne izgleda kao na mrežama.

Rejčel Volti Džejd uhvaćena je prilikom profesionalnog fotografisanja u Meksiku.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Afroamerikanka je pozirala u minijaturnom šarenom bikiniju i isticala bujne obline u prvi plan, a prvenstveno zadnjicu za koju tvrdi da je jedna od najvećih u svetu šoubiznisa.

Rejčel Volti Džejd i u stvarnosti ima obline kao na Instagramu, ali ne toliko uglađene i bez mana.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, ona se proslavila zahvaljujući vezi sa kontrovertnim reperom 6ix9ine, iako je i pre toga bila i te kako popularna, čemu svedoči impozantan broj pratilaca - gotovo 2 miliona na različitim platformama.

Influenserka Rejčel Volti Džejd stekla je svetsku slavu zahvaljujući vezi sa reperom 6ix9ine.
pritnscreen/youtube 

I iako su na njenom Instagramu fotke uglađene i "ispeglane" do savršentva, uživo je situacija potpuno drugačija. U oba slučaja je krase raskošne obline, s tim što se jasno vidi da Džejd baš poput mnogih žena ima i celulit i slične nesavršenosti.

Još njenih fotografija sa mreža pogledajte u galeriji ispod, uporedite sa paparaco fotkama i sami donesite zaključak koliko se razlikuje realna slika i ona na Instagramu.

pritnscreen/instagram Influenserka sa najvećom pozadinom Rejčel Volti Džejd svoje fotografije na Instagramu obavezno provlači kroz Fotošop.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!