Pevačicu Keshu dugo nije bilo moguće videti u javnosti.

Zapravo, iako je pre nekoliko meseci zasijala na nastupima i izazvala lavinu pozitivnih komentara nakon što je liniju sredila do savršenstva, nakon što je najavila da će krenuti sa snimanjem paranormalne emisije, od nje nije bilo ni traga ni glasa sve do danas, kada su je paparaci uslikali na obližnjoj pijaci.

Pevačica koja je u jednom trenutku živela život iz snova, a potom svoj uspeh skupo platila kada joj nekadašnji menadžer onemogućio da se bavi muzikom nakon što ga je tužila za psihičko i fizičko zlostavljanje, pokušala je da povrati staru slavu, ali nažalost, bezuspešno.

Njene nove pesme nisu imale "to nešto" na šta je publika navikla, ali ipak, podržali su njene napore da se vrati u normalu. Cela sudska borba i sve ono što je doživljavala od najranijih godina ostavilo je posledice i na njen izgled, te su je paparaci nebrojeno puta uslikali u nereprezentativnim izdanjima.

Kesha je godinama bila na sudu za bivšim producentom i menadžerom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vrhunac je bio pre nekoliko meseci kada su na mrežama osvanule njene fotografije sa plaže, a obožavatelji širom sveta bili su zbunjeni njenim podbulim, gotovo izdeformisnim licem zbog čega se šuškalo da se podvrgla plastičnim operacijama.

Keshu su pre nekoliko meseci uslikali paparaci na plaži oteklog i podbulog lica.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, onda je sve iznenadila sjajnom figurom i vrelim izdanjem na premijeri filma "Neon's Pig" u Los Anđeles, a zbog kog su mnogi bili uvereni da se "Keša vratila".

Potom je ponovo nestala, a sada, na najnovijim fotografijama slavnu pevačicu je teško prepoznati.

U teksas šortsu, majici i širokom džemperu, šetala se obližnjom pijacom, a društvo joj je pravila majka Pibi. Kesha je ponovo promenila boju kose i vratila se u tabor brineta, a dugu kosu je skratila i vezala u dva repa sa strane.

Keshu su paparaci uslikali na obližnjoj pijaci sa majkom.
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su komentarisali da deluje kao da ponovo vraća kilograme, kao i da joj tamna kosa nipošto ne pristaje, te da deluje starije nego što jeste.

Kesha je ponovo promenila boju kose.
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Šta je sa Keshom", "Deluje matoro sa ovom bojom", "34 godine ima, a noge kao da u babe od 65", "Ponovo je nešto radila na licu", "Keša, šta se sada dešava", "Taman se vratila na dobar put i ponovo po starom", "Znaš da je loše kada se farba u tamno", Kakve su joj ovo modrice po nogama"... samo je delić onoga što su njeni obožavatelji primetili.

Da li se nešto dešava na privatnom planu, ili je ovo samo još jedna faza u životu pevačice ostaje da vidimo, iako bi bilo lepo da ponovo vidimo onu Keshu koju su zavoleli milioni, a koliko se promenila tokom svih ovih godina, pogledajte u galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte koliko se Kesha promenila u proteklih nekoloiko godina.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!