Život nekada jedne od najpopularnijih pevačice - Keshe poprilično je turbulentan poslednjih godina.

Nakon višegodišnje bitke sa starim menadžerom koji ju je silovao, a ptoom branio da izvodi sopstvene pesme, nakon čega joj je karijera krenula silaznom putanjom, a potom i borbom sa depresijom i poremećajima u ishrani, u jednom trenutku konačno se činilo da je sve loše iza nje.

Iako je pre nekoliko meseci viđena u šetnji sa dečkom otečenog i podbulog lica zbog čega je podstakla priče o plastičnim intervencijama, nedavno je Kesha zaista zablistala kada se pojavila na premijeri filma "Neon's Pig" dokazavši ne samo da je u formi života, već da izgleda bolje nego ikad.

Ipak, kako njeni novi singlovi nisu ostvarili nekadašnju popularnost, sada joj se ukazala prilika da postane deo novog projaketa, a sve zahvaljujući sopstvenom neobičnom priznanju.

kesha postaje paranormalni istrazitelj
DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, Kesha je svojevremeno izjavila da je imala se*****no iskustvo sa duhom, te da je to bilo nešto najbolje što je doživela, a sada su joj se obratili producenti u želji da snimaju neku vrstu rijalitija pod radnim nazivom "Conjuring Kesha", u kom će ona biti u potrazi za paranormalnim. Zapravo, njoj je ponuđeno da bude neka vrsta paranormalnog istražitelja.

Kesha inače sebe naziva sprektroseksualkom, odnosno onom koju privlače fantomi, a priznala je i da je njen singl "Supernatural" inspirisan intimnim iskustvom sa natrpirodnim bićem.

Pevačica je inače prošle godine pokrenula i podkast "Kesha and the Creepies" gde diskutuje o različitim paranormalnim iskustvima.

Da cela ova priča nije samo plod priča, potvrdila je i pevačica na svom Instagramu pre nekoliko dana.

"Iznenađenje! Više sam neko uzbuđena. Samo želim da vam kažem da ja i neki moji prijatelji krećemo na putovanje po zemlji u potrazi za dokazima. Ja sam supernaturalni i spiritualni istraživač, i hoću da vidim stvari koje ne mogu da objasnim a želim", započela je izlaganje i dodala:

"Nadam se da ću pokazati da natprirodno nije samo stvar mitova i bajki. Krećemo u duhovno i kosmičko istraživanje. Pođite sa mnom da sve to doživite".

Pratioci su za sada oduševljeni idejom, te su ubeđeni da će ovo biti veliki hit, ipak, na premijeru ćemo ipak morati da čekamo do sledeće godine.