Jelena Rozga je jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, ali uprkos, slobodno možemo reći bogatstvu koje je zaradila, i slavi u kojoj uživa godinama, i dalje je ostala jedna od najskromnijih i najprizemnijih zvezda.

U prilog toj tvrdnji ide i to što je ona od retkih pevačica koja nije "poletela" da kupi stan u najskupljim delovima Splita, već živi u kvartu koji se još uvek vodi kao jedan od siromašnijih i u kom stanuju uglavnom radničke porodice.

Pevačica živi u naselju Brda u Splitu, gde se i nalazi zgrada u kojoj živi pevačica.

Sama zgrada u severnom delu Splita, koji ne slovi za elitni kraj, ipak se po svom obliku i dizajnu izdvaja od ostalih u tom delu grada, te je i na prvi pogled jasno da je kvadratni metar u njoj skuplji nego u zgradama u njenom komšiluku. Cena je oko 2.000 evra, ali je to daleko manje u odnosu na najskuplje stanove u ovom dalmatinskom gradu, piše Kurir.

Jelena Rozga iako je zaradila pravo bogatstvo živi i dalje u siromašnijem kvartu.
Instagram 

Komšije s oboda Splita imaju samo reči hvale za svoju poznatu komšinicu.

- Viđam je u prolazu, obično predveče, jer baš voli dugo da spava. Veoma je fina i kulturna, prava dama, uopšte ne potencira to što je popularna. Uvek nam se javi. Da li ima partnera, ne znam, ali dok je bila s Huljićevim sinom, stalno je dolazio po nju kolima, pa su išli negde. Često je šetao i njenog psa, bili su lep par - rekao je pevačicin komšija, koji nije želeo da mu se javno pominje ime, a tada se pridružila i Sanja, njena komšinica iz zgrade:

- Jelena je super žena, nema dečka, živi sama. Komšinica je kakvu bi svako poželeo - nema kod nje glasne muzike, žurki, ako mi nestane nešto od kućnih potrepština, uvek joj se mogu obratiti. I ona zna da se na nas uvek može osloniti- rekla je Sanja.

Za Jelenu Rozgu komšije imaju samo reči hvale.
Instagram 

Inače, Jelena je nedavno otkrila da mirnije spava otkako je manijaka koji ju je uhodio, stigla sudska kazna.

- Mislim da ću jedno duže vreme gledati iza leđa i okretati glavu kad budem šetala i preko dana i uveče sa svojom psom. Nije svejedno kad živiš sam - priznala je.

Instagram Komšije otkrivaju detalje o popularnoj pevačici

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!