Čuveni glumac koji poznat po jednoj od najpopularnijih serija ikada - "Full House" koja je izmeđuostalog proslavila i Olsen bliznakinje, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi na Floridi.

Okolnosti pod kojima je umro nisu još uvek razjašnjene, a Holivud se oprašta od glumca koji je dugo bio jedan od omiljenijih, uprkos nekim stavovima i šalama koje su žestoko "prerlazile granicu".

Da su vesti tačne prva je potvrdila njegova 23 godine mlađa supruga, inače travel i food blogerka Keli Rizo koja je za Page six izjavila:
za Pagre Six napisala:

"Užasnuti smo jer moramo da potvrdimo da je naš voljeni Bob preminuo danas. On nam je bio sve i želimo da znate koliko je voleo svoje fanove, nastupajući uživo i zbližavajući ljude iz svih sfera života uz smeh"

Rizo je inače u vezi sa Sagetom bila od 2017. godine, a 2018. konačno su stali na ludi kamen. Ona je tokom prošle godine ispričala da je sa glumcem ušla u komunikaciju nakon što joj se javio na Instagramu.

Bob Saget upoznao je Keli Rizo preko Instagrama.
pritnscreen/instagram 

"Mislim da je Bob tražio "dobru devojku" sa Zapada, devojku iz Čikaga, kao što sam ja", rekla je i dodala:

"Video je moj Instagram i rekao: "Oh, nisu samo selfiji i bikiniji, ona zapravo zna da radi. Ima ovu emisiju o hrani i emisiju o putovanjima. Deluje zanimljivo", pojasnila je Rizo.

I sam Saget je govorio koliko voli svoju suprugu i koliko joj se divi:

"Kada sretnete prelepu food influenserku na Instagramu i oženite je... i onda ne možete da koristite sopstvenu kuhinju jer ona to radi", našalio se komičar i istakao da je ponosan jer njegova supruga radi i ima veliki broj pratilaca.

Bob Saget poslednje godine života proveo je sa influenserkom Keli Rizo.
Shutterstock 

Bobu je to inače drugi brak, a pre Keli mislio je da nikad više neće naći ljubav. Sa bivšom suprugom Šeri Kramer dobio je troje dece, a nakon razvoda dugo je bio sam.

Ipak skladan odnos sa Rizovom i te kako je podigao njegov narušen ugled zbog čega nije bio pozvan na snimanje nastavka serije "Full House". Svemu je predhodilo njegovo problematično ponašanje svih godina, a jedan od komentara koji najbolje opisuje stanje bio je:

"Bob je uradio mnogo za ovu zemlju. Osam sezona, pola sata nedeljno, "Full House" je držala pedofile dalje od ulice. U stvari, tri su bila u emisiji!"

Bob Saget pronađen je mrtav u 65. godini u hotelskoj sobi na Floridi.
pritnscreen/instagram 

Zapravo se ispostavilo da je glumac navodno imao fantazije prema jednoj od tada maloletnih sestara Olsen - Meri Kejt, a jedan od očevidaca Džon Stamos inslinuirao je da njegove misli nisu bile u skladu sa "čistuncem" kakvog je igrao u seriji.

Bob Saget navodno je uznemiravao seste Olsen.
Shutterstock 

Primera radi, u momentima kada sestre Olsen nisu mogle da snimaju određene scene, korišćena je lutka, a kako se navodilo, u nekim trenucima Bob nije koristio lutku na primeren način i često je insinuirao odnose i slično.

Zbog svega toga, Meri-Kejt i Ešli odbile su da se pojave u nastavku serije, a na kraju je Saget dobio "šut kartu" iz nastavka koji se kratko prikazivao 2016. godine. Optužbe nisu nikad do kraja dokazane, a Saget je uspeo da zataška priče i da nastavi svoju karijeru, doduše ne kao nekad.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!