Njegova 30 godina mlađa supruga Riko Šibata je trudna, a paru će ovo biti prvo zajedničko dete.

"Jako su uzbuđeni zbog trudnoće", potvrdio je za People PR glumca.

Njih dvoje su se venčali u februaru 2020., nakon godinu dana veze, na intimnoj ceremoniji koja se održala u hotelu Wynn, a glumcu je ovo peti brak.

Venčanju je prisustvovala i Kejdžova treća supruga Alis Kim s njihovim 16-godišnjim sinom Kal-Elom, dok njihov sin Veston (31), koji je od očeve nove supruge stariji četiri godine, nije bio na ceremoniji.

Nikolas i Riko su se upoznali u Japanu.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nikolas i Riko upoznali su se u Japanu nedugo nakon što se on razveo od svoje četvrte supruge, šminkerke Erike Koike, od koje je zatražio razvod nakon samo četiri dana braka.

Glumac ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautorkom Lisom Mari Prisli, ćerkom Elvisa Prislija. Venčali su se 2002. i razveli nakon dva meseca.

Prvi put je u bračnu luku uplovio s glumicom Patricijom Erkute, koju je zaprosio nekoliko sati nakon što ju je upoznao. Nikolas je tada imao 23 godine, a Patricija 19. Glumica ga je odbila, no nakon osam godina veze ona je zaprosila njega i dve nedelje kasnije su se venčali. Razvod je usledio 2000. godine.

Slavni glumac iza sebe ima 4 propala braka.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

S Alis Kim, s kojom je dobio svoje sinove, venčao se 2004. godine. Par je punio medijske stupce zbog 20 godina razlike među njima, a pisalo se da je Kim Kedjža iskoristila kako bi započela svoju glumačku karijeru. Zajedno su bili 14 godina, a rastali su se 2016. godine.

Njegov ljubavni život bio je glavna tema medija.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Od kako je stupio u romansu s mladom Riko, mnogi su komentarisali kako se glumac ponaša kao tinejdžer, što mu najviše i zameraju, a primetno je i da je promenio stil oblačenja zbog čega je predmet podsmeha. 

Vlada mišljenje da pedesetogodišnji Kejdž na sve moguće načine pokušava da izgleda mlađe, ali umesto toga, po mišljenju ljudi, uglavnom deluje smešno.

"Ona ko da ima 17... mada, nije daleko... A on... u ovom autfitu kao neki matori pedofil koji vreba sa strane", "Jezivo na šta ovaj čovek liči", "Udarila jako kriza srednjih godina", "Izleda kao papagaj", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na mrežama.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!