Najbolji teniser sveta Novak Đoković se danima nalazi u španskom letovalištu Marbelji gde vredno trenira za početak sezone, koja počinje 17. januara.

Međutim, i pored toga Novak radi punim intenzitetom, što se vidi po snimcima koji se pojavljuju iz Španije, a nakon napornih treninga ima i vremena za odmor.

Tako je snimljen kako nakon jednog treninga igra popularne "kockice" sa članovima njegovog tima. Sa strane su ih posmatrali fizioterapeut Ulises Badio i Pepe Imaz, čuveni teniski trener i spiritualni guru.

Dugo je Đoković bio na meti osude i kritike domaće javnosti zbog saradnje sa nekadašnjim teniserom i trenerom, a danas guruom Pepe Imazom.

Poznanstvo Novaka i Pepea Imaza kulminiralo je promenama u Noletovom načinu života, počev od režima ishrane, pa sve do meditacije, koja je danas sastavni deo Novakove pripreme za trening.

Pepe Imaz koji je, kako je Marko sam izjavio, spasio život Novakovog mlađeg brata, postao je nezamenjiv u timu prvog reketa sveta.

Novak Đoković našao se na meti osuda nakon saradnje s Pepe Imazom.
Instagram 

Pa ipak, nakon što se Nole našao na udaru medija, Novak Đoković i Pepe Imaz dugo nisu viđeni zajedno. Sve do početka ove godine, kada je Pepe svakodnevno spremao Noleta za sezonu koja mu predstoji.

Domaća javnost oduvek je smatrala da je Imaz od strastvenog Novaka na terenu stvorio hladnog igrača. Ipak, kako je svojevremeno u svom intervjuu za "El Mundo" govorio Marko Đoković, Novak Đoković i Pepe Imaz nikada nisu prestali da sarađuju, a i ovoga puta u Marbelji spojio ih je baš on.

Pepe Imaz ponovo je u timu Novaka Đokovića.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Novak je sada broj 1. u sveti ali i dalje radi sa Pepeom, ima istu dijetu, meditira, a niko podrugljivo ne spominje "love and peace" - rekao je tada Marko Đoković.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!