Mik Džeger oduvek je imao oko za lepe devojke. Pevač je poznat po tome što ima čak osmoro dece sa pet različitih žena, a pored zvaničnih supruga uvek je imao i "nekog sa strane".

Lusijana Himenez bila je jedna od njih, a koliko je fatalna svedoči i to što je nakon samo 8 meseci veze sa njom Mik ostavio svoju suprugu nakon 22 godine braka, Lusijana je sa Džegerom dobila i sina. Ipak, kao i sve veze slavnog muzičara, i ova je pukla.

Ipak, Lusijana nije dugo patila. I sama je ulazila u turbulentne odnose, a sada su je paparaci uslikali na jednoj plaži u Brazilu sa novim, duplo mlađim dečkom, ekonomistom Renatom Brejom.

Lusijana Himenez uslikana je sa novim, duplo mlađim dečkom.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lepa Lusijana iako je u 52. godini pokazala je neverovatno telo, te ne čudi što mlađani momak nije mogao da skine ruke sa nje.

Lusijanu Himenez nekada su zvali rasturačicom brakova, a sada je nekadašnja manekenka našla sreću kraj duplo mlađeg dečka.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada su se fotografije pojavile na mrežama, mnogi su komentarisali da nekadašnja manekenka izgleda daleko mlađe, a mnoge je i zanimalo na koji način je uspela da sačuva mladolikost u vitku liniju.

Inače, svojevremeno kada se saznalo za njenu aferu sa Džegerom, Lusijanu su mediji javno prozvali "rasturačicom brakova". Tadašnja supruga pevača Džeri Hol nikad nije skrivala koliko mrzi svoju rivalku.

"Ne znam šta oseća prema meni, ali razumem da sam je verovatno povredila", rekla je Himenez svojevremeno.

Džeri Hol nikad nije krila koliko mrzi ljubavnicu svog tadašnjeg supruga Mika Džegera.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Ipak, sve to daleko je iza nje, a više je nego jasno da je to ostavila u dalekoj prošlosti i uživa u životu punim plućima, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji još fotografija Lusijane Himenez.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!