Da i zvezde imaju svoje loše dane potvrdio je slavni pevač Džejson Derulo koji je napravio skandal u lobiju hotela u kom je odseo iz najbizarnijeg razloga.

Pevač je nasrnuo na dvojicu fanova samo zato što su ga, verovali ili ne, nazvali pogrešnim imenom.

Jedan od očevidaca koji je ceo incident snimio telefonom rekao je da su se momci obratili Derulu sa rečima:

"Hej Ašer, j**i se kuč*o!", što je u Derulu izazvalo takvu agresiju da je uprkos tome što su ga držali, uspeo da se zaleti na momka udarivši ga pravo u lice.

Međutim, nije se tu zaustavio.

Pevač je ošamario i drugog momka, a potom je uletelo obezbeđenje koje ih je jedva razdvojilo. Ironija je što je sa Derulom bio i njegov telohranitelj koji nje pokušao da zaustavi pobesnelog pevača, već je i on uleteo u tuču.

Pozvana je i policija, a iako se čini da povređeni momci neće podići tužbu, sve to je još uvek neizvesno, te postoji šansa da promene mišljenje.

Snimak je brzinom svetlosti postao viralan, a komentari nisu izostali.

"Šta ovaj glumi", "Znači, pogrešno ime se kažnjava batinama", "Derulo je odavno prestao da bude zvezda pa mora ovako da bude tema medija", "Potezi očajnika koji je umislio da je faca", "Ovaj čovek nije normalan, tripuje da njemu ne može ništa da se kaže", "Smanji narkotike Derulo, loše utiču na tebe"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama, a ostaje da vidimo da li će se pevač oglasiti povodom svega.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!