Mark Valberg danas možda jeste jedna od najvećih zvezda akcionih filmova, što može da zahvali ogromnom talentu, kao i upornosti, trudu i radu, ali je glumac često isticao da ništa ne bi postigao u životu da uz njega niej bila njegova supruga, inače nekad jedan od najperspektivnijih Viktorijinih anđela - Rea Durem.

Tih devedesetih šetala je pistama gotovo svih velikih brendova, a gotovo da nema magazina čiju naslovnicu nije krasila.

Predviđali su joj blistavu karijeru i ogroman uspeh, međutim ljubav prema Valbergu njen životni put potpuno je izmenila.

Naime, par je zajedno od daleke 2009. godine, a Rea je tada donela odluku da se povuče iz modnog sveta i posveti porodici.

Danas su roditelji četvoro dece - 17-godišnje El, 15-godišnje Mišel, 12-godišnjeg Brendana i 10-godišnje Grej, a lepa manekenka trudi se da privatni život sačuva daleko od očiju javnosti.

mar valberg sa suprugom
printscreen/instagram/_p0odle_ 

Rea je ove godine proslavila 43. rođendan, a njen sedam godini stariji suprug tada je objavio na svom Facebook profilu njihove zajedničke fotografije, a u emotivnoj objavi je pisalo:

"Srećan rođendan mojoj supruzi Rei, koja ne samo da izgleda predobro, već je i ono najvažnije, neverovatna majka naše četvoro dece. Volim te, dušo", napisao je Mark.

Oni ujedno i važe za jedan od najskladnijih parova i često su nerazdvojni, a glumac je svojevremeno u jednom od intervjua rekao:

"Mnogo dugujem svojoj supruzi. Pomogla mi je da postanem čovek kakav sam danas i stvorila je lep život za mene i našu decu. Znam i da me voli onakvog kakvog jesam i da mogu da joj verujem. Dok nju nisam upoznao, nisam želeo brak".

rea i mark imaju 4 dece
Shutterstock 

Da su Valbergove reči istina potvrđuje i to što i dan-danas ne preže od toga da suprugu ljubi, grli, drži za ruku, nevezano da li su na ručku, u šopingu ili pak na plaži. A neretko se čini da ne može da skine ruke sa nje.

rea snimljena na plaži na barbadosu
Tanya / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Rea danas izgleda nešto drugačije nego kada je vladala modnim pistama, te je više nego očigledno da je nabacila koji kilogram, te da više ne brine o izgledu kao nekada, ali i dalje je lepa i zanosna i najbitnije - srećna i ispunjena sopstvenim životom što možete videti na fotografijama u galeriji na kraju teksta.

Ne obazire se previše na kilažu, a svoje obline i zaobljeni struk često ističe u jednodelnim kupaćim kostimima i uskim haljinama. 

printscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako danas izgledaju Rea i Mark

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!